Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Festival Bambule 2023 - Praha

01.07.2023 Praha

Hračkářství Bambule zve na 2. ročník rodinného Festivalu Bambule v Praze, který proběhne 1. 7. 2023 v areálu Žlutých lázní. Nejen děti si zde užijí den plný legrace, hudby a sportu. Zábavný program čeká na celou rodinu!

Adresa a kontaktní informace

Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Na své si přijdou rodiny s dětmi od 2 do 12 let. V rámci hudebního programu se na pódiu vystřídají populární dětské hudební skupiny, jejichž show si užijí nejen děti, ale i rodiče. Vystoupí Pigy a Lily, Mlsotkové, Čiperkové, zpěvačka Ellie, stálice na dětské hudební scéně projekt Kája a Bambuláček a nebude chybět nejoblíbenější dětská skupina současnosti – kapela Lollipopz. Návštěvníci si mohou zakoupit speciální doplňkovou vstupenku Meet&Greet, a setkat se tak se svými hudebními idoly v rámci festivalových autogramiád.

Vedle hudebních show si návštěvníci užijí také bohatý sportovní program, který zaštítí platforma Wannado, organizátor oblíbeného a úspěšného sportovního Festivalu Wannado, dříve Sporťáčku, jenž ročně přivádí k pohybu tisíce dětí. Na Festivalu Bambule vytvoří Wannado speciální zónu plnou sportovních aktivit, kde si děti budou moct vyzkoušet různé sporty a zjistit, jaký je pro ně ideální.

Nezapomenutelný zážitek čeká na malé i velké během Transformer show. Na pódiu se představí 2 animátoři v kostýmech – Optimus Prime a Bumblebee, kteří předvedou robo disco i střelbu z obřího kouřového děla. Po skončení show se budou moct návštěvníci s oběma Transformery vyfotit. V průběhu celého festivalového dne pak bude probíhat Transformer workshop, kde si děti vyrobí robo masky nebo Transformer tetování.

Soutěže pro každého

Doprovodný program plný soutěží a atrakcí pro celou rodinu zajistí zábavné a kreativní zóny partnerů Raiffeisen stavební spořitelna, LEGO®, Spin Master, EFKO, Olymptoy nebo Kapka naděje. Děti se mohou těšit na setkání s populárními maskoty Sylvanian Families, Tlapkové patroly a LEGO®, se kterými se budou moct potkat v průběhu festivalového dne v areálu.

Nebude chybět oblíbené malování na obličej, dětské tetování nebo zaplétání barevných copánků. Připravena bude také speciální Kouzelná cesta, na níž budou děti plnit rozmanité úkoly a v cíli získají drobný dárek. V průběhu dne bude probíhat tombola o hodnotné ceny od hračkářství Bambule a partnerů. Skvělý zážitek umocní také chutné občerstvení ve food zóně.

Vstupenky jsou k dostání v několika cenových vlnách, včetně zvýhodněného Rodinného vstupného. Jejich předprodej probíhá v síti Ticketportal.

Datum konání: 1. 7. 2023

Místo konání: Žluté lázně, Praha

Vstupné:

  • Základní vstupné 499 Kč
  • Rodinné vstupné (2 dospělí + 2 děti) 1 499 Kč
  • ZTP a děti do 2 let zdarma

Více informací na www.festivalbambule.cz

Vstupenky zakoupíte na https://www.ticketportal.cz

Další akce v okolí

Velikonoční víkend v Mandarin Orien…

30.03.2024 - 31.03.2024
Praha

Velikonoce v hotelu Mandarin Oriental, Prague se letos ponesou v kreativním i duchu. Kromě tradičních velikonočních…

Hravé neděle na Zážitkovce Praha - …

07.04.2024 - 07.04.2024
Zážitkovka Praha

Pomalujte a odneste si tričko s čupr chobotnicí, hrajte novinky i topovky od Kvída.

Hravé neděle na Zážitkovce Praha - …

14.04.2024 - 14.04.2024
Zážitkovka Praha

Utkejte se v malířském souboji. Poznejte Albi novinku ze série párty her.

Urban Challenge 2024 - Praha

19.04.2024 - 20.04.2024
Bohnice

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete