Statistika našeho portálu

  • 102 233 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Festival Dance of Love

16.02.2018 - 18.02.2018 Praha

Tanec patří mezi nejpřirozenější způsoby lidského pohybu a zároveň unikátní možnost jak milované osobě vyjádřit své city, lásku a přitažlivost. To všechno inspirovalo organizátory festivalu Dance of Love k uspořádání této unikátní akci, oslavující lásku k pohybu a tanci.Oslava lásky k tanciPřijdete-li se podívat během jednoho ze tří dnů festivalu na předváděná vystoupení, můžete se těšit na ty…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Tanec patří mezi nejpřirozenější způsoby lidského pohybu a zároveň unikátní možnost jak milované osobě vyjádřit své city, lásku a přitažlivost. To všechno inspirovalo organizátory festivalu Dance of Love k uspořádání této unikátní akci, oslavující lásku k pohybu a tanci.

Oslava lásky k tanci

Přijdete-li se podívat během jednoho ze tří dnů festivalu na předváděná vystoupení, můžete se těšit na ty nejlepší tanečníky z oblasti orientálního tance, flirt dance, street dance, capoeira, zumba, lady latin dance, flamengo, tribal, jazz dance samba, step, salsa či lady sexy dance. Kromě bohatého tanečního programu je připraveno i několik doplňkových besed a seminářů, které uvádějí tanec a taneční umění do obecného kontextu.

Akce samotná bývá často spojována s oslavou dne zamilovaných (sv. Valentýnem) a každoročně ji navštíví několik stovek diváků. Mezi vystupujícími se objeví taneční soubory i jednotlivci z celé republiky a dokonce i několik zahraničních hostů. Taneční lekce lásky na Vás čekají ve Velkém sále Městské knihovny v Praze na Mariánském náměstí. Tradičním vyvrcholením festivalu je velká sobotní taneční show.

Dance of Love - rok 2018

Milujete tanec? My taky!

Workshopy tance a cvičení, soutěž skupin v Ladies show dance, velkolepá taneční Galashow

10. ročník Dance of Love se uskuteční v Praze 16.–18. 2. 2018

Oddejte se valentýnské oslavě tance a lásky. Dance of Love již tradičně nabídne pestrou paletu tanečních stylů a pohybových aktivit: orientální tanec, flirt dance, pole dance, salsu, muzikálový tanec, jazz dance, twerk, street dance a mnoho dalších. Připravena je rozmanitá nabídka workshopů pro všechny věkové kategorie, pro začínající (i ty věčně začínající) a pokročilé. Na své si přijdou i ti, kteří mají soutěžní ambice. Je pro ně připraven 2. ročník Soutěže skupin v Ladies show dance. A kdo nemá právě chuť se sám hýbat, může z pohodlného sedadla divadla ABC sledovat velkolepou taneční Galashow.

 

Těšíme se na vás!

 

 

Další akce v okolí

Noční běh pro Světlušku v Praze 2024

25.04.2024 - 25.04.2024
Výstaviště

Noční běh pro Světlušku se z Moravy přesouvá do hlavního města. K pátému letošnímu nočnímu běhu odstartují běžci od…

Grill Piknik Zbraslav

27.04.2024 - 27.04.2024
U Malé řeky

Návštěvníci jsou zváni na zahájení grilovací sezóny na Zbraslavi, kde budou moci ochutnat jak klasické pokrmy, tak…

Přivítejte na Pražském hradě máj sk…

01.05.2024 - 01.05.2024
Svatováclavská vinice v…

První máj, příjemná atmosféra, dechberoucí výhled na celou Prahu a…? Samozřejmě sklenička moravského nebo českého…

Rychlovka na Karlově mostě a bojovk…

08.05.2024 - 08.05.2024
Karlův most

Zábavná akce pro rodiče a školní děti - o Praze hravou formou. Zlaťáky a drahokamy v průběhu celé trasy. První soutěžní…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

středa 24. duben

Dnes má svátek Jiří

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete