Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Festival Milůj svůj život v Praze

15.02.2019 - 17.02.2019 Praha

Ve dnech 15.-17.2. 2019 se koná v pořadí již 54. mezinárodní festival duchovních a ezoterických směrů Miluj svůj život, na který vás srdečně zveme.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
MODRÁ ŠKOLA, Kupeckého 576, Praha 4.
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha
Web
www.festivalmilujsvujzivot.cz

Festival MILUJ SVŮJ ŽIVOT v Praze

Ve dnech 15.-17.2. 2019 se koná v pořadí již 54. mezinárodní festival duchovních a ezoterických směrů Miluj svůj život, na který vás srdečně zveme.

Hlavním záměrem akce je přiblížit na jednom místě nejrůznější směry a obory, které jsou proto, aby nám pomáhaly zlepšit zdraví a život.

Tradičně je připravený pestrý program plný zajímavých přednášek, koncertů, cvičení, workshopů z oblasti zdravého životního stylu, osobního rozvoje a alternativní medicíny. Neopomenutelnou součástí festivalu je velká výstavní část, kde mezi zajímavými službami a produkty, bude zajištěno i kvalitní a chutné občerstvení.

 

V pestrém programu si každý "najde to své". Poprvé zde zažijeme léčivou meditaci Probouzení ve společném vystoupení oblíbené autorky Léčivého divadla, paní Gabriely Filippi s fenomenálním hlasovým improvizátorem Patrikem Kee. Vaší pozornosti by také neměla uniknout zajímavá přednáška O tajemství komunikace (nejen) se psy Michaely Drábkové. Po delší odmlce jsme rádi, že můžeme přivítat také MUDr. Vladimíru Strnadelovou a pana Jana Zerzána s tématem Zažívací systém, strava a celostní medicína. Výraznými osobnostmi jsou známý český bylinář Martin Kolár, terapeutka Renata Lopourová nebo Ing Adolf Inneman. Šamanský buben jako přítele a pomocníka vám představí Ladislav Kročák. Svou účast potvrdila např. oblíbená terapeutka Wahlgrenis. Dozvíte se o léčení přírodní cestou a o vlivu látky DMSO a olejovo-bílkovinové stravy, kterou vám představí paní Helena Cmurová. Hani Růžičková se s vámi podělí o novou převratnou cestu do pohody - Terapii Pocitu. Jak se zbavit brýlí Norbekovovou metodou vám ukáže paní Julia Holíková.

 

Poznáte šamanské techniky z různých koutů světa, přijede paní Iris Palaanová (Mongolsko), také Juan Carlos Pacaya Goméz (Peru), Estela Orbito (Filipíny), Zaada Bayarjargal (Mongolsko).

 

Na výstavě Vám více na 100 vystavovatelů poskytne své služby a zboží. Můžete zde pořídit například oblečení, přírodní kosmetiku, předměty do domácnosti, svíčky, českou ekologickou drogerii a úklidové prostředky, pravé ajurvédské produkty, mandaly a spoustu dalšího. Využít přímo na místě můžete poradny alternativní a klasické medicíny. Své služby vám například bude poskytovat dlouholetý chiromant Marin Dobrev či ukrajinský léčitel Mikola Lutsenko.

 

Festival se koná v MODRÉ ŠKOLE, Kupeckého 576, Praha 4. Místo má výbornou dopravní dostupnost – je cca 150 m od výstupu metra C – Háje a zastávek městských a příměstských busů. Výstavní část je bezbariérová, do přednáškových sálů budeme moci použít i výtah. Do výstavní části je vstupné Zdarma.

Program a další info najdete na www.festivalmilujsvujzivot.cz nebo 608 377 573

Další akce v okolí

Nechte se hýčkat na Festivalu krásy…

18.04.2024 - 21.04.2024
Metropole Zličín

Máte rádi módu a neunikne vám žádný nový beauty trend? Tak to určitě nesmíte vynechat Festival krásy a módy v nákupním…

Galakoncert 03 – Film & Musical za …

20.04.2024 - 20.04.2024
Praha

Užijte si hity z Moulin Rouge, Jesus Christ Superstar, Hříšného tance, Jamese Bonda a mnoha dalších světových i českých…

Hokej s Patem a Matem

20.04.2024 - 21.04.2024
Praha

První sportovní akce s Patem a Matem bude patřit jednomu z nejoblíbenějších sportů - hokeji. S roztomilou dvojkou…

VIII. Euroasijský den 2024 - Praha

23.04.2024 - 23.04.2024
Škola mezinárodních a…

Srdečně zveme všechny, kteří se zajímají o kultury a náboženství z euroasijského prostoru, na den plný zajímavých…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 20. duben

Dnes má svátek Marcela

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete