Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Festival Pekelný ostrov - Holýšov

06.07.2018 - 07.07.2018 Holýšov

Na polovinu července roku 2012 se plánuje uspořádání nové kulturní události, která má na přírodní ostrov u Holýšova fanoušky kvalitní muziky. Jde o dvoudenní open-air festival, na němž se během dvou dnů představí na dvou oddělených scénách představí několik desítek převážně rockových kapel.Nový rockový open-air festivalV rámci rockové show by se měly představit oblíbené a známé kapely, které za…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Umělý ostrov Holýšov, Dolní Kamenice 57
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Domažlice
Obec
Holýšov

Fotogalerie k článku

Na polovinu července roku 2012 se plánuje uspořádání nové kulturní události, která má na přírodní ostrov u Holýšova fanoušky kvalitní muziky. Jde o dvoudenní open-air festival, na němž se během dvou dnů představí na dvou oddělených scénách představí několik desítek převážně rockových kapel.

Nový rockový open-air festival

V rámci rockové show by se měly představit oblíbené a známé kapely, které za dobu své existence dokázaly připravit pro diváky nejeden divoký a živý koncert (např.: Wohnout, Vypsaná fixa, Alkehol, Tleskač, Doga, Krucipüsk a další). Vzhledem k prvnímu ročníku festivalu se cena vstupenky pohybuje v internetových předprodejích za přijatelných 250 Kč. Během festivalu se můžete těšit na rozmanitou nabídku kvalitního občerstvení (včetně vegetariánských jídel) podávaného v krytých velkokapacitních restauracích.

Návštěvníky upozorňujeme i na existenci stanového městečka a možnost parkování na speciálně zřízeném festivalovém parkovišti. Tudíž i my přejeme festivalu vše dobré a především mnoho spokojených fanoušků!

Festival Pekelný ostrov 2018

CHINASKI, ARAKAIN & LUCIE BÍLÁ, RYBIČKY 48, VYPSANÁ FIXA, HARLEJ se Symfonickým sdružením pod vedením Oty Balage, DOGA, KRUCIPÜSK

Vstupné

574,- Kč 

Vstupenky

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Kdyňský festival vína 2024 - Kdyně

31.08.2024 - 31.08.2024
Kdyně

Připravte se na nezapomenutelný zážitek na Kdyňském festivalu vína! Tento svátek vína se koná v sobotu 31. srpna 2024…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete