Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Food trucky na Čepkově podruhé - Zlín

18.09.2021 - 19.09.2021 Zlín

Třetí zářijový víkend se blíží, a s ním i setkání food trucků plných výtečného jídla a pití. Po oba dny bude připravený pestrý doprovodný program, soutěže a dárky pro malé i velké návštěvníky.

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Parkoviště nákupního centra Čepkov již podruhé ožije akcí, kterou milují příznivci české i zahraniční kuchyně, bohaté nabídky drinků a piva, a také pohodové atmosféry. Food Truck Sraz se uskuteční 18. a 19. září vždy od dopoledních 10 hodin.

14 barevných náklaďáčků nabídnou návštěvníkům mnoho gastronomických zážitků: "BenTruck z Brna představí mexické speciality a andílci z Angel Grill, vítězové mnoha hamburger festivalů, zase burgery s dnes již legendární BBQ omáčkou," říká Lukáš Lauman, spoluorganizátor akce a uvádí další zajímavé food trucky: "U Gyradico Street Food ochutnáte řecký gyros, souvlaki či grilované papriky od pravého Řeka, Rad´s Bistro připraví chutné kuřecí křidélka a stripsy v bylinkové krustě. Anne's Food Truck ukáže, jak se dělá kanadská specialita Poutine. Z Prahy dorazí Mácová kára, která se zaměřuje na americko latinskou kuchyni a BBQ and Smoke grill. A nezapomínáme ani na místní oblíbené food trucky jako třeba Comic Cone s jejich dokonalými hot dogy, burgery či sendviči a Lusso Cuccina s voňavou italskou Pinsou."

Všechny milovníky sladkého potěší škrábaná zmrzlina z UniCorn Ice Bike, jež nabízí i bezlepkové kornoutky. Z Air Stream přívěsu DD Bar Catering zavoní pražená káva a dezerty a Oříšek jede přiveze food truck plný oříšků a sušeného ovoce. Lahodné tvarohové koblížky ochutnáte u Gule Food Truck. "Gule je unikátní projekt zaměstnávající lidi se zdravotním postižením a moc rádi s nimi spolupracujeme," sděluje Lukáš Lauman z Backstage agency.

Výběr alko i nealko nápojů a chill out zónu určenou k odpočinku poskytne Backstage Bar. Speciální výčepní vůz nabídne několik druhů piv. Na čepu se během víkendu prostřídají Březňák extra hořký 11°, Zlínský Švec ležák od Malenovického pivovaru, dále Louny ležák 12°, Radler a limonáda.

Food Truck Sraz startuje vždy v 10 hodin a potrvá až do podvečerních 19 hodin. Na pódiu během sobotního dne vystoupí Maxton - špičkoví muzikanti Gaston Procházka a Zdeněk Marušák. V neděli zahraje největší hity českých, slovenských i zahraničních interpretů rocková kapela Křídla. Víkendovým programem provede Ondřej Albrecht.

"Pro všechny návštěvníky budou nachystané pestré zábavní zóny, skákací hrady a mnoho soutěží. Zároveň dbáme na dodržování hygienických opatření, a proto pro návštěvníky nachystáme speciální mobilní stanici s umyvadly a dezinfekčními prostředky," dodává Leoš Pavlůsek, organizátor a zástupce nákupního centra Čepkov.

Akce je zdarma.

 

Více informací na http://www.nc-cepkov.cz/

FB akce: https://www.facebook.com/events/365734805028039

Mapa

Další akce v okolí

Velikonoční víkend ve Zlatém jablku…

30.03.2024 - 31.03.2024
Zlaté jablko

O velikonočním víkendu ožije obchodní centrum Zlaté jablko opět svátečními zvyky. Akce potěší zejména nejmenší…

Expediční kamera 2024 - Zlín

11.04.2024 - 11.04.2024
Baťův Institut 14/15

Nejlepší cestovatelské a expediční filmy ve Zlíně! Na programu letošního festivalu budou špičkové zahraniční i české…

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Slu…

28.04.2024 - 28.04.2024
Náměstí Svobody

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Slušovic.

Zlin Design Week 2024

08.05.2024 - 14.05.2024
Zlín

Zlin Design Week, týdenní design festival, kde může každý najít inspiraci. Prostřednictvím ZDW vytváříme platformu pro…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete