Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Fotosoutež Ekologie v objektivu

20.08.2013 - 10.10.2013 Praha

Fotografové a milovníci přírody, zbystřete! Již devátý ročník česko-slovenské soutěže Ekologie v objektivu organizovaný firmou Bayer, začíná právě teď. Uzávěrka pro přihlášení soutěžních snímků je 10. října 2013. Téma letošního roku zní - Věda, která pomáhá zlepšovat život.Projekt chce opět inspirovat širokou veřejnost k většímu zájmu o ochranu životního prostředí. Výzva je tak prostá: "Zachyťte…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Fotografové a milovníci přírody, zbystřete! Již devátý ročník česko-slovenské soutěže Ekologie v objektivu organizovaný firmou Bayer, začíná právě teď. Uzávěrka pro přihlášení soutěžních snímků je 10. října 2013. Téma letošního roku zní - Věda, která pomáhá zlepšovat život.

Projekt chce opět inspirovat širokou veřejnost k většímu zájmu o ochranu životního prostředí. Výzva je tak prostá: "Zachyťte objektivem fotoaparátu cokoli z oblasti vědy, výzkumu a inovací, které pomáhají udržitelnému rozvoji, ochraně přírody a zlepšování kvality života."Primárním hodnotícím kritériem je samozřejmě kreativita a nevšední pojetí. Posuzovat se bude ale také podle techniky fotografie, celkové atmosféry, celkového vizuálního vjemu.

Snímky lze přihlašovat na webových stránkách www.ekologievobjektivu.cz, kde jsou také ukázky z předchozích ročníků. Novinky a průběžné informace jsou umístěny také na www.facebook.com/EkoObjektiv. Soutěž probíhá až do 10. října 2013. Vítěze druhého česko-slovenského kola, který si odnese cenu Grand Prix, vyhlásí odborná porota na přelomu října a listopadu tohoto roku. I tentokrát v porotě zasednout významné osobnosti ze světa fotografií. Mezi porotci zasedne například renomovaný fotograf, pedagog a autor řady fotografických publikací, Jan Pohribný.

To nejlepší na konec, soutěží se o ceny v celkové hodnotě 200 tisíc Kč!  

Soutěž organizovaná firmou Bayer probíhá pod záštitou Programu OSN pro životní prostředí (UNEP), Ministerstva životního prostředí Slovenska, Slovenské agentury pro životní prostředí a Českého svazu ochránců přírody.

Další akce v okolí

Nechte se hýčkat na Festivalu krásy…

18.04.2024 - 21.04.2024
Metropole Zličín

Máte rádi módu a neunikne vám žádný nový beauty trend? Tak to určitě nesmíte vynechat Festival krásy a módy v nákupním…

Urban Challenge 2024 - Praha

19.04.2024 - 20.04.2024
Bohnice

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Galakoncert 03 – Film & Musical za …

20.04.2024 - 20.04.2024
Praha

Užijte si hity z Moulin Rouge, Jesus Christ Superstar, Hříšného tance, Jamese Bonda a mnoha dalších světových i českých…

Hokej s Patem a Matem

20.04.2024 - 21.04.2024
Praha

První sportovní akce s Patem a Matem bude patřit jednomu z nejoblíbenějších sportů - hokeji. S roztomilou dvojkou…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete