Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hana Lamková: MATYLDA ZASAHUJE ANEB POVÍDAČKY NAŠÍ KAČKY

25.08.2013 Prachatice

Divadelní agentura PrahaTato pohádka není o princeznách, dracích, čarodějnicích, čertech, loupežnících, Krakonošovi ani dalších pohádkových bytostech. Matylda je totiž kachna domácí, která žije se svým sousedem psem Barykem a ostatními zvířaty na venkovském dvorku. Hlavu má plnou nápadů, vždy ráda poradí a také zasahuje druhým do života. Svými dobře míněnými radami ovšem přivodí více škody a…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Divadelní agentura Praha
Tato pohádka není o princeznách, dracích, čarodějnicích, čertech, loupežnících, Krakonošovi ani dalších pohádkových bytostech. Matylda je totiž kachna domácí, která žije se svým sousedem psem Barykem a ostatními zvířaty na venkovském dvorku. Hlavu má plnou nápadů, vždy ráda poradí a také zasahuje druhým do života. Svými dobře míněnými radami ovšem přivodí více škody a starostí než užitku. Zajíce, kterého chce naučit karate vžene do spárů medvěda, chce pomoci opuštěné ovečce, ale přivede na dvorek vlka. Ale nejvíc její "dobré skutky" odnáší pes Baryk s kterým Matylda tvoří nerozlučnou dvojici.
Dá se vůbec dobračka Matylda napravit? Bude o svých radách přemýšlet dřív než je vypustí ze zobáku? To se dozvíte v příběhu v kterém se budete smát jejím nápadům, budete napnutí, jak to všechno dopadne a děti i rodiče najdou snad i nějaké ponaučení.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Hypnotizér v Prachaticích | květen …

15.05.2024 - 15.05.2024
Velké náměstí 2,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

středa 1. květen

Svátek práce

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete