Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Karibská noc - Riviera v Brně

28.05.2009 Brno

KARIBSKÁ NOC OPĚT V BRNĚ!Největší festival Samby a Salsy roku…… se bude konat velká oslava jara, nebo chcete-li nastupujícího léta. Jak nejlépe oslavit slunce a teplo, než brazilskými, latino rytmy, hudbou a tancem.Představí se Miloš Vacík a jeho bubeníci z 1.školy samby Samba Tam-Tam Batucada, kapela Tam-Tam Orchestra s mnoha hosty a dechovou sekcí. Pragason v čele s Jorge…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Brno, Riviera Brno (BVV), Bauerova 7, 603 00 Brno - Pisárky
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Brno-město
Obec
Brno

Fotogalerie k článku

KARIBSKÁ NOC OPĚT V BRNĚ!
Největší festival Samby a Salsy roku…


… se bude konat velká oslava jara, nebo chcete-li nastupujícího léta. Jak nejlépe oslavit slunce a teplo, než brazilskými, latino rytmy, hudbou a tancem.

Představí se Miloš Vacík a jeho bubeníci z 1.školy samby Samba Tam-Tam Batucada, kapela Tam-Tam Orchestra s mnoha hosty a dechovou sekcí. Pragason v čele s Jorge Concepcionem, hrající kubánskou hudbu, karibská Salsa Nuestra a tanečníci s Brasil Show s originálními kostýmy až z Rio de Janeira.

Celou akci zahájí velký karnevalový průvod městem se všemi účinkujícími, bubeníky a tanečníky jako při velkém karnevalu v Riu. Pro nedočkavé je připravena malá ochutnávka Karibiku již předchozí den, kdy mnozí z účinkujících budou rozehřívat ulice středu města Brna.

Od 16.00 budou probíhat kurzy a lekce tance otevřené pro širokou veřejnost. Můžete se naučit tančit sambu nebo salsu, což následně využijete při večerní "karibic show", která startuje v 18.00 hodin.

V podvečer vás naladí Jorge Concepcion s kubánskou kapelou Pragason. Atmosféru Havany můžete podpořit zakoupením míchaného drinku připraveného mistry barmanského umění ČR a Evropy, doutníku nebo některou z jihoamerických specialit.
Z Kuby se náhle octnete uprostřed brazilského Rio de Janeira. Výjimečný koncert, kdy pod taktovkou Miloše Vacíka, dvacet bubeníků ze školy samby Tam-Tam Batucada, rytmicky požene Tam-Tam Orchestra po celou dobu vystoupení. Dechová sekce, bubeníci a kapela, jako host Jorge Concepcion, dají dohromady přes 25 lidí na pódiu. Celé vystoupení pro svoji technickou náročnost viděli diváci jen v Praze, další možnost je zde na brněnské Reviéře!

V průběhu koncertu se pokřtí nové CD Sambista. Strhující hudební lahůdku okoření originální brazilští tanečníci z Brasil Show. Jako desert si můžete vychutnat kubánské rozloučení s Pragason.

Celým večerem Vás provede skvělá tanečnice a moderátorka MAHULENA BOČANOVÁ.

Moc se na vás těšíme!

Mapa

Další akce v okolí

PONOŘ SE aneb oslava 3. narozenin d…

04.05.2024 - 04.05.2024
areál Nové Zbrojovky…

Dvě představení a workshopy. Určeno pro děti od 6 let a jejich rodiče. Kde: Industra a její okolí (Lazaretní 925/9,…

Letní Víno z blízka: večer se spolk…

16.05.2024 - 16.05.2024
Otevřená zahrada,…

Přijďte 16. května 2024 prozkoumat zákoutí Otevřené zahrady v Brně se sklenkou v ruce a užít si pohodový večer s vinaři…

24. Filmový festival Fakulty inform…

17.05.2024 - 17.05.2024
Brno

Téma letošního 24. ročníku Filmového festivalu Fakulty informatiky Masarykovy univerzity (FFFI MU) nese název “Tohle si…

Letní Víno z blízka: večer s vinaři…

30.05.2024 - 30.05.2024
Otevřená zahrada,…

30. května 2024 vás do rozkvetlé Otevřené zahrady v Brně zveme na večer Víno z blízka s víny ovlivněnými jedinečným…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

středa 1. květen

Svátek práce

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete