Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Krampus show Příbram

01.12.2016 Příbram

Ďábelský průvod démonických bytostí ověšených kravskými zvonci, řinčení řetězů a chrlení bengálských ohňů… Rohaté chlupaté příšery budící respekt a hrůzu... To vše a mnohem víc zažijete při Krampus show 1. prosince v Příbrami. Chystá se i ohňostroj a koncert, na kterém zazní písně legendární skupiny AC/DC v podání neméně legendární příbramské kapely Špejbl's Helprs.Průvod démonických masek, jehož…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Ďábelský průvod démonických bytostí ověšených kravskými zvonci, řinčení řetězů a chrlení bengálských ohňů… Rohaté chlupaté příšery budící respekt a hrůzu... To vše a mnohem víc zažijete při Krampus show 1. prosince v Příbrami. Chystá se i ohňostroj a koncert, na kterém zazní písně legendární skupiny AC/DC v podání neméně legendární příbramské kapely Špejbl's Helprs.

Průvod démonických masek, jehož tradici ze sousedního Rakouska v posledních letech převzala i některá česká města, se v Příbrami uskuteční poprvé. "Ulicí Osvobození, kterou projde na šest desítek Krampusů, bude celá ozvučena tak, aby se tento prosincový podvečer pro každého stal nezapomenutelných zážitkem," uvedla k akci místostarostka města Příbram Alena Ženíšková s tím, že atmosféra bude umocněna ďábelskou hudbou a ohňovými efekty. "Celá show bude komentovaná a u pódia před aquaparkem bude i velká LED obrazovka pro ty, kteří se nedostanou tak blízko, aby dobře viděli," upozornila místostarostka.

Krampus, ohňostroj a koncert

Před šestou hodinou se nad hlavami diváků rozzáří OHŇOSTROJ vystřelený ze střechy aquaparku a od 18 hodin na pódiu vystoupí čertovsky skvělá kapela ŠPEJBL'S HELPRS s hodinovým koncertem. Po celou dobu akce budou před plaveckým bazénem v provozu stánky s občerstvením a teplými nápoji. "Ohňostroj bude dobře viditelný i od kina nebo od gymnázia. Pro rodiny s malými dětmi, které by se průvodu Krampusů mohly bát, jsou tato místa vhodná právě k jeho sledování," doporučuje starosta města Příbram Jindřich Vařeka.

Do poklidnější atmosféry se návštěvníci akce budou moci přenést na náměstí 17. listopadu, které je vzdáleno pouhých 300 metrů, a zbytek podvečera strávit na vánočních trzích při nákupech. "Pro letošní adventní čas chystáme novinku. Poprvé v historii města zavádíme trvalé vánoční trhy a vše co s tím souvisí," uvedl v této věci starosta. "Tyto trhy budou po celou dobu adventu na náměstí 17. listopadu," upozornil.

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

43. SILMET Rally Příbram 2024

26.07.2024 - 27.07.2024
Příbram

Poslední červencovou sobotu se uskuteční již 43. ročník Silmet Rally Příbram. Naše domácí rally se pojede v obdobném…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 25. duben

Dnes má svátek Marek

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete