Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Krumlovská 11

07.11.2021 Český Krumlov

Krumlovská 11 je sportovní dobročinná akce pro běžce i neběžce a jejich rodiny. K 11 i letos nabízí trasy a program pro děti, rodiny i dospělé, pro mladší i starší, pro zdatné i méně zdatné běžce.

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

 

Registrace a info o trasách: 

Hlavní běh (11 km) v krásné přírodě se startem, cílem a zázemím u hornobránského rybníku v Českém Krumlově čeká na účastníky 7. 11. ve 12.11 hod. Tato trasa je určena jednotlivcům, štafetě dvojic (v libovolném složení – muži, ženy či smíšená štafeta) a nově i firemním štafetám. Letos organizátoři přistoupili k navýšení kapacity na 150 běžců. Na hlavní běh je nezbytná on-line na webu www.krumlovska11.cz. Registrace byla spuštěna dne 13. 9. 2021 a bude ukončena nejpozději 30. 10. 2021.

Rodinný běh je možné registrovat i přímo na místě v den konání akce, ale při on-line rezervaci je cena snížena o polovinu na 50 Kč za dítě. Rodinný běh nabídne kratší trasy na Horní Bráně pro běžce od 2 do 17 let. Běh bude rozdělen na tři věkové kategorie. Start rodinného běhu je plánován na 10.01 hod. Rodiny s dětmi se mohou těšit podobně jako loni i na nejrůznější atrakce jako aquazorbing, jízda na poníkovi či ukázku hasičské techniky.

Výtěžek z akce podpoří Osobní asistenci.

Při hlavním běhu čeká na běžce jako obvykle osvěžující listopadová koupel v hornobránském rybníku či lahodné jedenáctistupňové pivo z dílny Historického pivovaru Český Krumlov, který je generálním partnerem K11. Hlavním partnerem Rodinného běhu je společnost Linde Pohony. 

A protože nejde jen o běžecké klání, na zájemce z řad účastníků čeká i letos posezení s martinskou husou, tu je však nutné si zamluvit již při registraci.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete