Statistika našeho portálu

  • 102 250 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Květnový výšlap do ráje mašinek 2014 - Lužná u Rakovníka

03.05.2014 Lužná

Prostředí vláčků, mašinek a železnice fascinuje již desítky let každou další generaci kluků a někdy i dívek, kteří v ní spatřují neomezené možnosti cestování, vůni dálek a lákadlo dobrodružství. I proto se jistě každá rodina s dětmi nechá ráda pozvat na "Květnový výšlap do ráje mašinek", který všechny zúčastněné zve do pomyslného ráje mašinek v Lužné u Rakovníka.Co zde uvidíteDobrodružná cesta…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Železniční muzeum ČD, Rakovník
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Rakovník
Obec
Lužná

Fotogalerie k článku

Prostředí vláčků, mašinek a železnice fascinuje již desítky let každou další generaci kluků a někdy i dívek, kteří v ní spatřují neomezené možnosti cestování, vůni dálek a lákadlo dobrodružství. I proto se jistě každá rodina s dětmi nechá ráda pozvat na "Květnový výšlap do ráje mašinek", který všechny zúčastněné zve do pomyslného ráje mašinek v Lužné u Rakovníka.

Co zde uvidíte

Dobrodružná cesta vrcholící v muzeu Českých drah započíná na Masarykově nádraží v Praze, odkud v devět hodin ráno vyjíždí vláček na svou zhruba hodinovou cestu. Již zde započíná zajímavý program, snoubící v sobě desítky her, hádanek a zajímavého vyprávění. Po vystoupení v Lužné si prohlédnete bohatou expozici zdejšího muzea, kde můžete obdivovat parní lokomotivy či historické vozy a lokomotivy. V samotném areálu se pak provezete malebnou úzkokolejkou, která Vás doveze takřka až k místu poledního oběda. Následovat bude nezbytná pohádka, krátký odpočinek, několik soutěží a cesta k nedalekému nádraží.

Pokud tedy doma máte potomka uchváceného romantickou atmosférou železnice či jen hledáte zajímavý tip na celodenní výlet, nenechte si další ročník této lákavé akce plné dobré nálady ujít. Šťastný úsměv a rozzářená očka ve tvářích Vašich dětí či vnoučat Vám pak budou tou nejlepší odměnou.

Květnový výšlap do ráje mašinek 2014

Datum tohoto ročníku je prozatím pouze předpokládané, podrobné informace se připravují.

Mapa

Další akce v okolí

Halina Pawlowská 2024 - Manuál zral…

21.05.2024 - 21.05.2024
Rakovník

Jedinečná talk-show Haliny Pawlowské - MANUÁL ZRALÉ ŽENY.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pondělí 29. duben

Dnes má svátek Robert

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete