Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Mezinárodní výstava vín - Ostrožská Nová Ves

22.04.2017 Ostrožská Nová Ves

Období měsíce dubna je ideálním časem pro návštěvu některé z mnoha akcí, které zájemcům představují výplody práce vinařů ze všech vínu zaslíbených oblastí naší republiky. Jednou z nejzajímavějších je bezesporu "Mezinárodní výstava vín O zlatého Vavřinca", která se již více než deset let koná o prvním víkendu po Velikonocích v malebné moravské obci Ostrožská Nová Ves.Na co se můžete těšitVšichni…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Období měsíce dubna je ideálním časem pro návštěvu některé z mnoha akcí, které zájemcům představují výplody práce vinařů ze všech vínu zaslíbených oblastí naší republiky. Jednou z nejzajímavějších je bezesporu "Mezinárodní výstava vín O zlatého Vavřinca", která se již více než deset let koná o prvním víkendu po Velikonocích v malebné moravské obci Ostrožská Nová Ves.

Na co se můžete těšit

Všichni milovníci nápoje králů zde mají možnost ochutnat některý z desítek vybraných vzorků těch nejkvalitnějších vín, pocházejících z domácích vinic i z ciziny. Vína jsou pečlivě vybrána již samotnými vinaři a dovozci, kteří do soutěžního klání posílání své nejlepší nápoje. Těšit se například můžete na oblíbený Sauvignon, Pálavu, Rulandské modré, Murmure, Alma Negra Misterio či Pinot Noir.

Každého zúčastněného jistě potěší i skutečnost, že veškerá degustace je v ceně zakoupené vstupenky. O vítězi celé soutěže pak rozhodují sami diváci, bez přičinění odborných či předem vybraných hodnotících komisí. K tomu všemu pak připočítejte i možnost vyhrát v bohaté tombole, nasytit se vyhlášenými regionálními specialitami v místní funkční kuchyni či zatančit si za zvuků nezbytné cimbálové muziky.

Na dalších řádcích Vám přinášíme kompletní přehled důležitých informací týkajících se aktuálního ročníku této oblíbené akce určené pro všechny milce lahodného vína.

Mezinárodní výstava vín O zlatého Vavřinca 2017

Akce proběhne dne 22. 4. 2017.

 

Těšíme se na vás!

 

Mapa

Další akce v okolí

Gastro Brod Festival 2024 - Uherský…

20.04.2024 - 20.04.2024
Uherský Brod

Gastro Brod Festival se koná již tradičně předposlední dubnovou sobotu od 10 do 19 hodin. Připravte se na den plný…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete