Statistika našeho portálu

  • 102 245 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Mistrovství ČR v králičím hopu 2024 - Příbram

13.04.2024 Příbram

Všechny příznivce králíků a sportu zveme na 12. Mistrovství České republiky v králičím hopu. Již 13. dubna v Příbrami ve sportovní hale.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Sportovní hala Příbram
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Příbram
Obec
Příbram

13. dubna se do Sportovní haly Příbram přesune závodnická elita z celé České republiky. Mistrovství se mohou zúčastnit jen závodní dvojice, které získaly kvalifikace pro tento závod, a proto se jedná o nejprestižnější událost celé hopácké sezony v České republice. Své síly poměří přes 40 závodníků a skoro 120 ušatých sportovců.  

Po celou dobu Mistrovství bude připraven i doprovodný program – tvořivá dílna, tombola a mnoho dalšího. Své si zde najdou milovníci zvířat a králičího sportu, děti i dospělí. 

Králičí hop je sportovní disciplína, ve které závodí člověk se svým králíkem. Králík je člověkem veden na vodítku a postroji. Na regulérní průběh celé soutěže dohlíží kvalifikovaný rozhodčí. Králíci závodí celkem ve 4 disciplínách: v rovinné dráze, parkuru, skoku vysokém a skoku dalekém. Rovinná dráha a parkur jsou ještě rozděleny na 4 výkonnostní kategorie – lehká, střední, těžká a elitní třída. Vítězové těchto disciplín se stávají Mistry České republiky pro rok 2024. Česká republika patří k nejlepším v tomto netradičním sportu. Mezi kvalifikovanými závodními dvojicemi na Mistrovství je např. současná držitelka světového reordu ve skoku vysokém. 

Mapa

Další akce v okolí

43. SILMET Rally Příbram 2024

26.07.2024 - 27.07.2024
Příbram

Poslední červencovou sobotu se uskuteční již 43. ročník Silmet Rally Příbram. Naše domácí rally se pojede v obdobném…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 27. duben

Dnes má svátek Jaroslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete