Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Nebespán café & apartments

12.12.2013 - 15.12.2013 Kašperské Hory

Vánoce bez cukroví si jen těžko umíme představit.  Ale opravdu se vám chce stát  hodiny v kuchyni a piplat se s cukrovím? Zkuste to letos jinak! Vyražte na prodloužený víkend či jen víkend k nám na Šumavu do krásné kavárny Nebespán café & apartments a napečte si luxusní cukroví pod vedením naší skvělé cukrářky Jitky (podívejte se na její dortíky a spol.). Děti vítány.Nebudete v tom sama,…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku


Vánoce bez cukroví si jen těžko umíme představit.  Ale opravdu se vám chce stát  hodiny v kuchyni a piplat se s cukrovím? Zkuste to letos jinak! Vyražte na prodloužený víkend či jen víkend k nám na Šumavu do krásné kavárny Nebespán café & apartments a napečte si luxusní cukroví pod vedením naší skvělé cukrářky Jitky (podívejte se na její dortíky a spol.). Děti vítány.

Nebudete v tom sama, protože v partě a s dobrým drinkem vám to uteče jako voda. A hlavně – výsledek je zaručený! Domů si odvezete 3 kg luxusního vánočního cukroví. Budete péct nejen tradiční kousky, ale naučíte se i nové, moderní recepty. Můžete přijet i s dětmi, v době pečení se o ně postaráme, a taky se můžou vyřádit v naší velké herně. A rozhodně byste se měli vydat na překrásný vánoční trh v lese, který se každoročně koná za hranicemi v bavorském Schweinhütt.

Žádné nákupy a práce s tím spojená, prostě jen přijdete k připravenému a začnete péct. My v Nebespánu si myslíme, že to je super nápad. Jestli si to myslíte taky, tak se k nám přidejte.

Víkend můžete pořídit už od 2.790 Kč se vším všudy, tj, včetně 3 kg skvělého cukroví, které budou všichni obdivovat (garantujeme!). V době pečení máte od nás navíc veškeré kávové nápoje  + vodu v karafě zdarma.  Pokud seženete dohromady 5 kamarádek, 1 z vás to bude mít úplně zdarma.

Kavárnu jsme otevřeli v červenci a snažíme se i v pohraničí rozvíjet kávovou kulturu. Budeme moc rádi, když nás podpoříte. Děkujeme Vám! Nebespán

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete