Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Open Air Foto Festival

05.06.2015 - 07.06.2015 Český Krumlov

Český Krumlov 5. – 7.6.2015Navštivte Open Air Foto Festival! Jediný festival, kde si skutečně zafotíte!V čem tkví unikátnost festivalu? Koncept festivalu, který nemá ve světě obdoby, vychází vstříc trendu zážitkové hobby turistiky i náročnosti profesionálních fotografů, což potvrzují i slova ředitelky festivalu, Martiny Ptáčkové: "Většina festivalů je fotogenických. Fotí se kapely, herci,…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Český Krumlov 5. – 7.6.2015

Navštivte Open Air Foto Festival! Jediný festival, kde si skutečně zafotíte!

V čem tkví unikátnost festivalu?
Koncept festivalu, který nemá ve světě obdoby, vychází vstříc trendu zážitkové hobby turistiky i náročnosti profesionálních fotografů, což potvrzují i slova ředitelky festivalu, Martiny Ptáčkové: "Většina festivalů je fotogenických. Fotí se kapely, herci, světelné instalace, ale vždy jde o jakousi momentku, památku na akci. Náš festival je unikátní v tom, že je cílený na lidi, kteří rádi fotí, tudíž program vychází vstříc požadavkům fotografa."

Festival bude probíhat ve dnech 5. – 7. 6. 2015 v Českém Krumlově. Město zapsané v UNESCO ožije fotografií a vy nebudete vědět co dřív! Čeká vás jedinečná příležitost potkat zajimavé osobnosti z ČR i ze zahraničí.

Po celý pátek se budou konat přednášky, workshopy, diskuse s odborníky či fotoporadny. Budou už otevřeny i první lokace, takže se můžete vydat i do víru fotografování. Odpoledne proběhne Mezinárodní setkání fotoklubů a otevření jejich výstavy.

Protože město Český Krumlov je spolupořadatelem festivalu, budete mít o víkendu ojedinělou možnost věnovat se naplno fotografování na desítkách lokací a fotoscén, umístěných v atraktivních interiérech a exteriérech s historickými kulisami. Najdete zde samozřejmě i profesionální zázemí a pestrou paletu fotografických žánrů od street art až po akt.

Základním tématem jednotlivých fotolokací a celého druhého ročníku 2015 je Člověk a závislost. Připravena je i celá řada dílčích projektů jako mezinárodní Setkání fotoklubů, soutěž ART ROOM, světová soutěž Photo Award. V rámci představení významných osobností se můžete letos těšit na exkluzivního hosta, světoznámého fotografa Roberta Vano.

Open Air Foto Festival je opravdovým svátkem fotografie, kdy po celý víkend nespustíte fotoaparát ze svých rukou!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 2. květen

Dnes má svátek Zikmund

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete