Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Podzimní festival vyprávění Storytelling - Praha

24.10.2015 Praha

Spolek Storytelling pořádá už podruhé podzimní festival vyprávění Storytelling! 2015. 24. 10. můžete tak celý den strávit ve Vile Štvanice, kde vás čeká vyprávění pro děti i pro dospělé, ale také zážitková ostrovní bojovka, která odhaluje historii ostrova Štvanice. Tato hra je dopoledne určená rodinám s dětmi a odpoledne hravým dospělým. Jako napínavý experiment jsme si připravili příběhový…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Praha, ostrov Štvanice
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Spolek Storytelling pořádá už podruhé podzimní festival vyprávění Storytelling! 2015. 24. 10. můžete tak celý den strávit ve Vile Štvanice, kde vás čeká vyprávění pro děti i pro dospělé, ale také zážitková ostrovní bojovka, která odhaluje historii ostrova Štvanice. Tato hra je dopoledne určená rodinám s dětmi a odpoledne hravým dospělým. Jako napínavý experiment jsme si připravili příběhový battle - uvidíte v různých kategoriích vystupovat stand-up komiky, vypravěče a také slam poetristy, takže budete mít skvělou možnost porovnat, co mají tyto tři žánry společné a co naopak rozdílné. Kromě vyprávění příběhů vás čeká skvělá atmosféra, domácí jídlo a pití a možnost setkání různých spolků a organizací na Praze 7, které zveme ke spolupráci a vybízíme k prezentaci svých aktivit.

Čas na Štvanici, ostrovní hra z budoucnosti

Ostrov Štvanice je dávnou minulostí. Celý tento svět je takový, jaký si ho představovali naši předkové kdysi dávno roku 2015. Nekonečný vesmír je otevřená dráha pro všechny jeho obyvatele, ale doby minulé se postupně vytrácí z vesmíZavítejte na festival vyprávění a ostrovní bojovku!
rných archívů a už nám nikdo neřekne, jak to na ostrově opravdu vypadalo. A právě proto hledáme schopné vědce, neohrožené dobrodruhy a podnikavé strážce historických kronik, aby se sjedrných archívů a už nám nikdo neřekne, jak to na ostrově opravdu vypadalo. A právě proto hledáme schopné vědce, neohrožené dobrodruhy a podnikavé strážce historických kronik, aby se sjednotili pro nebezpečnou misi - cestu časem do minulosti. Jenom tito vybraní jedinci mohou zachránit střípky z historie, která stvořila nynější svět, jen oni můžou donést jasné zprávy a příběhy z minulosti. Čas na Štvanici je totiž právě teď, a pokud nebude mise ukončena včas, časoprostorová brána se zavře a už se nikdy nedozvíme, jak vypadal dřívější život.

Jste ještě malí a rádi si na hlavu jen tak nasadíte cedník a hrajete si s kamarády na kosmonauty? Jste už velcí a někdy si představujete, jaké by to bylo cestovat časem? Jste trochu malí v myšlenkách a trochu velcí doopravdy a vždycky jste se chtěli podívat do minulosti a pořádně prozkoumat, co se v ní doopravdy dělo? Pokud jste aspoň jednou odpověděli ano, naše hra je rozhodně i vaše a měli byste se vybavit nezbytnými pomůckami do vesmíru a jako časoprostoroví kosmonauti se s námi proletět z budoucnosti do minulosti! Malé týmy pěti dobrodruhů vyrazí do různých koutů ostrova a společně budou plnit různorodé fyzické, přemýšlecí a tvůrčí úkoly s cílem prozkoumat co nejlépe historické období, ve kterém se právě ocitli.

Ať jste malí, velcí nebo oboje dohromady, pojďte s námi zažít minulost ostrova na vlastní kůži a přineste o ní zprávu budoucím generacím! Můžete to udělat jen vy a pouze v jeden jediný den!

Nástup k misi: pro děti a jejich rodiče – 24. 10. od 10.00, pro ostatní zájemce a dospělé – 24. 10. od 16.00. Délka mise: 1,5–2 hodiny.

Možnost koupi vstupenek: HITHIT.CZ
Více informací: www.story-telling.cz, FB - Storytelling CZ

 

Těšíme se na vás!

Další akce v okolí

Nechte se hýčkat na Festivalu krásy…

18.04.2024 - 21.04.2024
Metropole Zličín

Máte rádi módu a neunikne vám žádný nový beauty trend? Tak to určitě nesmíte vynechat Festival krásy a módy v nákupním…

Urban Challenge 2024 - Praha

19.04.2024 - 20.04.2024
Bohnice

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Butky Park otvírá: Festival plný zá…

20.04.2024 - 20.04.2024
Galerie Butovice

Zapište si do kalendáře butovickou událost roku: v sobotu 20. dubna 2024 zahajuje sezónu multifunkční Butky Park a na…

Stejšn s Barbie uklidí Babu 2024 - …

21.04.2024 - 21.04.2024
Stanice techniků DDM…

V neděli 21. dubna 2024 bude Stanice techniků společně s Barbie a organizací Uklízení je hračka zvelebovat okolí…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete