Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Přístavní slavnost

03.08.2019 Nymburk

Již šestnáctým rokem jsme pro vás připravili jednodenní hudební festival pro všechny věkové kategorie. Na své si přijde opravdu každý, především díky uvolněnější a domácí atmosféře. Připraven je celodenní kulturní a hudební program. Festival, který se poslední roky otáčí k interpretům, které na běžných festivalech buď často neuvidíte, nebo jsou synonymem kvalitních instrumentálních výkonů, nebo prostě chtějí přinést do Nymburka jiný hudební vítr....I letošní ročník slibuje hudební zážitek.

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Vystoupí:

Yellow sisters - Zvěřinec: Písničky pro děti nebyly nikdy předtím zábavnější. Čtyřčlenná ženská akapela Yellow Sisters natočila již dvě alba pro děti s názvem Zvěřinec.

Dalekko: Pražská indierocková kapela. Díky živým nástrojům se zvuk posouvá do rockovější a místy ambientní polohy.

Oliverova Dálka: Nymbursko-poděbradská rocková kapela, jejíž kořeny sahají do 90. let 20. století, hudebně vycházející z tradic československého bigbeatu ala Jasná Páka, Krausberry či Vítkovo Kvarteto.

Circus Problem: Circus Problem přináší s obrovskou energií a skvělým zvukem zahraný disco-balkan. Kombinuje balkánskou dechovku, diskotékový beat či laciný popík.

hudební skupina Vltava: Vltava je česká hudební skupina. Jejím zakládajícím a ústředním členem, frontmanem a autorem naprosté většiny repertoáru je Robert Nebřenský. Stálice klubových i festivalových pódií s evergreeny jako "Prasátko" či "Marx, Engels, Beatles".

- 123minut: Síla kapely spočívá především v živých energických koncertech, které jsou z velké části tvořeny improvizací. Propojují žánry jako soul, groove, jazz, blues, funky či world music.

United Flavour: Živý důkaz, že muzika nemá hranice. Odlišné kulturní i hudební vlivy se míchají do jedinečného a nadmíru energického koktejlu reggae, latin, R&B, hiphop and soul. Kapela s mezinárodním obsazením se vrací po tříleté pauze a jejich letní koncerty avizují novou desku, která vyjde v září.



Mapa

Další akce v okolí

Kounicefest 2024 - Kounice

22.06.2024 - 22.06.2024
Kounice

Na hřišti za úřadem městyse Kounice se už potřetí bude konat zajímavý festival.

Poděbradský triatlon 2024 - Poděbra…

19.05.2024 - 19.05.2024
koupaliště Jezero

Závod pro malé i velké sportovce.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 25. duben

Dnes má svátek Marek

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete