Statistika našeho portálu

  • 102 245 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Promítání filmu Křídla pro Coldplay - Karlovy Vary

22.08.2021 Karlovy Vary

Přijďte v neděli 22. srpna od 14:30 do Mattoni Life Baru u Vřídla zhlédnout krásný snímek Křídla pro Coldplay. Film uvede hlavní hrdinka Míla Fürstová společně s režisérem Peterem Hirjakem.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Mattoni Life Bar
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Karlovy Vary
Obec
Karlovy Vary

Fotogalerie k článku

"Křídla pro Coldplay" je film o vášni tvořit – malovat, skládat hudbu, stále se snažit posouvat dál, hledat nové hranice a řešení, i když osud nenabízí ty nejjednodušší cesty.  

V Česku je Míla Fürstová známá přeměnou orlů Mattoni u dálnic na umělecké dílo ve volné krajině. Světovou popularitu jí ovšem vyneslo grafické zpracování podoby alba Coldplay s názvem Ghost Stories. Dnes již ikonická andělská křídla s něžnými motivy lásky provázela celé světové turné skupiny.  

Film sleduje Mílu Fürstovou jako ženu silně ovlivněnou ve své tvorbě vizuálními motivy z dětství stráveného s babičkou. Její rozhodnutí malovat nezlomí ani nepřijetí na uměleckou školu, řeší jej odchodem do Anglie, kde vytrvale pracuje na svém talentu. Míliny grafiky využívající starou metodu leptu dnes vlastní galerie, soukromí investoři a sběratelé, včetně královny Alžběty II. 

Natáčení filmu zabralo režisérovi Peteru Hirjakovi dva roky, film je silný především v intimních a upřímných zpovědích Míly, frontmana skupiny Chrise Martina, jejich rodinných příslušníků a kolegů. Je to příběh o houževnatosti, víře ve své schopnosti, lásce k umění a pokoře k lidem, kteří je na jejich cestě doprovázeli. 

Na místě se můžete osvěžit lahodnými nealkoholickými drinky. Pokud jste fanoušky ekologie, navštivte zde také Mattoni Eco Life Point, kde můžete podpořit petici za zavedení plošného zálohového systému na PET lahve a plechovky, vyzkoušet zálohomat, a získat tak slevu na koktejly v Mattoni Life Baru nebo vstupenku do Mattoni Muzea v Kyselce.

Značka minerální vody Mattoni, hrdý partner Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, pro vás připravila bohatý doprovodný program. Využijte příležitosti a užijte si filmový festival naplno!

Mapa

Další akce v okolí

Thermal Beer&Grill Fest vol. 2 2024…

03.05.2024 - 04.05.2024
Promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 2. ročník festivalu Thermal Beer & Grill Fest, kde budou moci ochutnat piva od malých i…

25. ročník Mattoni Grand drink 2024…

04.05.2024 - 04.05.2024
u hotelu Thermal

První květnovou sobotu proběhne 25. ročník mistrovství světa v míchání nealko koktejlů: Mattoni Grand drink. Akce je…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 27. duben

Dnes má svátek Jaroslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete