Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ve stínu vodárenské věže 2018 - Nymburk

26.05.2018 Nymburk

Mezi nejoblíbenější hudební akce konané v průběhu prvních květnových dnů v malebném městečku Nymburk patří jednodenní folkový open air festival "Ve stínu vodárenské věže", který se koná v prostorách nádherného parku pod zdejší vodárenskou věží. Tradice pořádání tohoto příjemného setkání všech vyznavačů lyrické hudby a nápaditých textů se započala již v roce 2008, kdy se zde poprvé představili…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Nymburk, v Parku U Vodárenské věže
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Nymburk
Obec
Nymburk

Fotogalerie k článku

Mezi nejoblíbenější hudební akce konané v průběhu prvních květnových dnů v malebném městečku Nymburk patří jednodenní folkový open air festival "Ve stínu vodárenské věže", který se koná v prostorách nádherného parku pod zdejší vodárenskou věží. Tradice pořádání tohoto příjemného setkání všech vyznavačů lyrické hudby a nápaditých textů se započala již v roce 2008, kdy se zde poprvé představili interpreti ze zdejšího města i blízkého okolí, přičemž upoutala i hlavní hvězda festivalu – František Nedvěd s kapelou.

Na co se zde můžete těšit

V posledních letech se do Nymburka sjíždí několik stovek milovníků folkové a country scény, kterým se představují kapely a hudebníci z Čech, Moravy i zahraničí. Z bohatého výčtu vystupujících kapel posledních ročníků upozorňujeme především na Kalypso, Crossband, Hop Trop, Neřež či Sekvoj. Mezi stálice mezi účinkujícími patří i nápaditý zpěvák Standa Hlaváček.

Organizátoři akce se samozřejmě s nebývalou péčí starají i o gastronomické zázemí celé akce, v rámci nějž se můžete těšit na řízné pivo, lahodné víno či uzenářské speciality zdejších řeznických mistrů. V Nymburku na Vás zkrátka čeká pohodová atmosféra vstřícného festivalu, zajišťovaného milými lidmi a okořeněného obdivuhodnými zpěváky a kapelami.

Ve stínu vodárenské věže 2018

Podrobný bohatý program

 

Těšíme se na vás!

 

 

Mapa

Další akce v okolí

Kounicefest 2024 - Kounice

22.06.2024 - 22.06.2024
Kounice

Na hřišti za úřadem městyse Kounice se už potřetí bude konat zajímavý festival.

Poděbradský triatlon 2024 - Poděbra…

19.05.2024 - 19.05.2024
koupaliště Jezero

Závod pro malé i velké sportovce.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 3. květen

Dnes má svátek Alexej

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete