Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Vítání jara 2014 - Chebský festival dětem

22.03.2014 Cheb

Mezi nejnavštěvovanější akce určené primárně pro děti a jejich rodiče konané v historické perle západních Čech městě Chebu se každoročně v březnu řadí festival "Vítání jara". V objektu Františkánského kláštera a přilehlých zahradách se malí i velcí návštěvníci dočkají zábavného programu plného radostného veselí i zajímavého ponaučení.Na co se můžete těšitJiž v ranních hodinách si ti zdatnější…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Františkánský klášter
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Cheb
Obec
Cheb

Fotogalerie k článku

Mezi nejnavštěvovanější akce určené primárně pro děti a jejich rodiče konané v historické perle západních Čech městě Chebu se každoročně v březnu řadí festival "Vítání jara". V objektu Františkánského kláštera a přilehlých zahradách se malí i velcí návštěvníci dočkají zábavného programu plného radostného veselí i zajímavého ponaučení.

Na co se můžete těšit

Již v ranních hodinách si ti zdatnější účastníci mohou vyzkoušet fyzickou odolnost v rámci orientačního běhu na krajince, kterým je symbolickým zahájením akce. Hlavní program pak spočívá v procházení naučnými stezkami, vyplňování kvizů zabývajících se specifiky České republiky, toulání se zákoutími pohádkového města, shlédnutí divadelních představení zdejších ochotníků, poměření sil v rámci dračího doupěte či pohádkových radovánek.

K zakoupení lahodných sladkostí či potřebného občerstvení pak slouží velikonoční jarmark na náměstí. Až se nasytíte zážitků z festivalu Vítání jara, můžete se volně přesunout na nedaleký Špalíček fest, který se v Chebu koná ve stejný den. Jako praktickou informaci pak uvádíme skutečnost, že v případě špatného počasí se celý festival koná uvnitř Františkánského kláštera a o zážitky spojené s touto oblíbenou akcí tak rozhodně nepřijdete.

Vítání jara 2014

Datum tohoto ročníku je prozatím pouze předpokládané, podrobný program se připravuje.

Mapa

Další akce v okolí

Zrní v kostele 2024 - Cheb

01.08.2024 - 01.08.2024
Františkánské nám. 3

Galerie 4 ve spolupráci s Městem Cheb zvou do kostela sv. Kláry na hudební projekt kapely Zrní s názvem „Zrní v…

Festival vína 2024 - Mariánské Lázně

23.08.2024 - 24.08.2024
Zpívající fontána

Připravte se na nezapomenutelný zážitek na Festivalu vína Mariánské Lázně! Tento svátek vína se koná 23. a 24. srpna…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete