Statistika našeho portálu

  • 102 250 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Wintrův Rakovník - divadelní festival

15.03.2018 - 17.03.2018 Rakovník

Období spojené s koncem zimy a příchodem jara je ve středočeském městě Rakovníku dobou konání oblíbené soutěžní přehlídky neprofesionálních divadelních souborů "Wintrův Rakovník".Krajská postupová přehlídka amatérských divadelních souborůBěhem několika dnů se zdejšímu publiku a odborné porotě představuje přibližně deset zajímavých představení, která lze shlédnout v Tylově divadle. Kromě souborů…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Období spojené s koncem zimy a příchodem jara je ve středočeském městě Rakovníku dobou konání oblíbené soutěžní přehlídky neprofesionálních divadelních souborů "Wintrův Rakovník".

Krajská postupová přehlídka amatérských divadelních souborů

Během několika dnů se zdejšímu publiku a odborné porotě představuje přibližně deset zajímavých představení, která lze shlédnout v Tylově divadle. Kromě souborů ze Středočeského kraje se zde představují i soubory ze sousedních krajů či z hlavního města Prahy. Hlavní motivací pro účinkující je možný postup na celostátní přehlídku Divadelní Děčín, na které se předvedou ty nejlepší inscenace z jednotlivých krajů.

V roce 2012 se můžete těšit na Wagnerovy Požírače leknínů (opera Žatec), Hodinu mezi psem a vlkem od Daniely Fišerové (Divadlo Nové Strašecí), Muže ve zbrani od Terryho Pratcheta (Divadélko na dlani Mladá Boleslav) či Postel aneb Život není pro děti od Filipa Millera (Nová generace Lázně Toušeň). Přehlídku pořádají Kulturní centrum Rakovník Divadelní spolek Tyl, o.s. za finanční podpory města, Středočeského kraje a Ministerstva kultury ČR. Patříte-li k milovníkům vystoupení na prknech které znamenají svět, určitě se na Wintrův Rakovník přijeďte podívat a budete mít velkou možnost spatřit na vlastní oči možné budoucí divadelní hvězdy.

Wintrův Rakovník 2018

 

Těšíme se na vás ve dnech 14. - 17. 3. 2018.

 

Mapa

Další akce v okolí

Halina Pawlowská 2024 - Manuál zral…

21.05.2024 - 21.05.2024
Rakovník

Jedinečná talk-show Haliny Pawlowské - MANUÁL ZRALÉ ŽENY.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pondělí 29. duben

Dnes má svátek Robert

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete