Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

WOHNOUT UNPLUGGED

06.12.2013 Prachatice

Skupina Wohnout vyráží na své první unplugged tour v rámci kterého se představí také v Prachaticích v Městském divadle. Poprvé za celou historii kapely uslyší fanoušci své oblíbené písně i v akustických verzích. "Wohnoutí písničky jsme přearanžovali a fakt se na to ultratěšíme" vzkazují Wohnouti. Unplugged tour začíná v polovině listopadu a v plánu je dvanáct koncertů v divadlech a klubech. "Naše…

Adresa a kontaktní informace

Skupina Wohnout vyráží na své první unplugged tour v rámci kterého se představí také v Prachaticích v Městském divadle. Poprvé za celou historii kapely uslyší fanoušci své oblíbené písně i v akustických verzích. "Wohnoutí písničky jsme přearanžovali a fakt se na to ultratěšíme" vzkazují Wohnouti. Unplugged tour začíná v polovině listopadu a v plánu je dvanáct koncertů v divadlech a klubech.
"Naše kapela je už osmnáct let zapojena do elektrické zásuvky, ale náš basák Zemánek jednou nešikovně vykopl síťovej kabel a my zjistili, že nám to akusticky docela dobře zní. Takže v rámci šetření elektrické energie jsme se rozhodli vyrazit na naše první unplugged tour a tím dopřáli zasloužený odpočinek našim zesilovačům" komentuje zrod nápadu zpěvák Honza Homola.
Jako host se ve wohnoutím setu představí houslista Vojta Lavička (Gipsy.cz), který se též ukázal na novém CD/DVD Wohnout unplugged z pražského klubu Retro, které vyšlo koncem října. V roli předskokanů se představí mladá rock – metalová skupina The Snuff.

Vstupné: V předprodeji: 200,-Kč, Na místě 250,-Kč
 
Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete