Statistika našeho portálu

  • 102 246 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Záchrana berounských strašidel - děti

01.08.2012 Beroun

Na středu 1. srpna přichystalo Mateřské centrum Slunečnice akci nazvanou Záchrana berounských strašidel, aneb výlet do Brdatek jak ho neznáte. Akce pro rodiče s dětmi začíná v 9:30 a potrvá přibližně do 13.00 hodin. Sraz účastníků je před MC Slunečnice.Každý z Berouna a okolí jistě zná rybníček v Brdatkách. Ale věděli jste, že v jeho blízkosti žijí strašidla? Ale nejsou to žádní zlí bubáci, jsou…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Na středu 1. srpna přichystalo Mateřské centrum Slunečnice akci nazvanou Záchrana berounských strašidel, aneb výlet do Brdatek jak ho neznáte. Akce pro rodiče s dětmi začíná v 9:30 a potrvá přibližně do 13.00 hodin. Sraz účastníků je před MC Slunečnice.

Každý z Berouna a okolí jistě zná rybníček v Brdatkách. Ale věděli jste, že v jeho blízkosti žijí strašidla? Ale nejsou to žádní zlí bubáci, jsou to docela malá, hodná a užitečná strašidla. Jelikož jsou tak malá, lidé je často ohrožují a mnohdy jim i ubližují. Jejich existence je vážně ohrožena a ona potřebují naši pomoc.

Od MC Slunečnice se rodiče s dětmi vydají do Brdatek. Cestou je čeká několik zastavení, při kterých pomáhají strašidlům, např. sběrem přírodnin, navlékáním korálků, učí se poznávat přírodu a vyrobí si i něco na památku. Od rybníčka se přes Vrbskou louku vrátíme zpět do Berouna.

Vstupné dobrovolné. V případě trvalého deště se akce nekoná.

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Hypnotizér v Hořovicích | květen 20…

21.05.2024 - 21.05.2024
Nádražní 606, Hořovice

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

neděle 28. duben

Dnes má svátek Vlastislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete