Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Zámecké sklepení v moci pekelné - Litomyšl

02.12.2017 - 05.12.2017 Litomyšl

Zámecké sklepení bude i letos v moci pekelnéOd 2. do 5. prosince 2017 ovládne Zámecké sklepení v Litomyšli opět moc pekelná. I tento rok se děti činily, vytrvale zlobily a kniha hříchů se úspěšně plnila. Nejednou si Lucifer radostí odplivnul a dupnul kopytem! Čerti dobře ví, že Míša pořád kouká do tabletu, Pepík nedělá včas úkoly, Jana nechce v jídelně jíst zeleninu a že Jenda doma neuklízí a…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Sklepení zámku Litomyšl
Oblast
Severovýchod
Kraj
Pardubický kraj
Okres
Svitavy
Obec
Litomyšl

Fotogalerie k článku

Zámecké sklepení bude i letos v moci pekelné

Od 2. do 5. prosince 2017 ovládne Zámecké sklepení v Litomyšli opět moc pekelná. I tento rok se děti činily, vytrvale zlobily a kniha hříchů se úspěšně plnila. Nejednou si Lucifer radostí odplivnul a dupnul kopytem! Čerti dobře ví, že Míša pořád kouká do tabletu, Pepík nedělá včas úkoly, Jana nechce v jídelně jíst zeleninu a že Jenda doma neuklízí a nepomáhá mamince... To bude dušiček! Ale děti, nebojte se, pohádky mají obvykle dobrý konec. Čerti v čele s Luciferem, andílci a sv. Mikuláš budou návštěvníky bavit během padesátky představení. V rámci patnáctiminutové prohlídky pekelných slují čekají na zatracené duše různé nástrahy. Pokud ale budou upřímně litovat svých hříchů, dojdou ke spáse a prožijí radost, když dostanou druhou šanci, aby na povrchu zemském své chyby napravily.

Program je vhodný pro statečné děti od 6 let či pro trapiče jakéhokoli věku. Návštěvu pekla je možné rezervovat od 1. listopadu. Na každý vypsaný čas je k dispozici 30 vstupenek. Pro rezervaci na uvedeném odkazu nejprve vyberte představení s žádaným termínem, poté v detailu termínu zvolte žádaný čas. Vstupenku můžete také přímo zakoupit a vytisknout si ji doma.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Svitavský vandr 2024 - Svitavy

22.06.2024 - 22.06.2024
Chata Rosnička

Přidejte se ke konání prvního ročníku turistické akce Svitavský vandr!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete