Statistika našeho portálu

  • 102 272 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji výsledky 1 - 10 z celkem 57

Parkhotel Fitness - Sokolov

12.07.2011 Sokolov

Navštivte fitness centrum s plně klimatizovanou posilovnou, která nabízí špičkové přístroje značky Grünsport. Můžete využít služeb osobního trenéra, který vám stanoví individuální tréninkový program. Nechybí ani krytý bazén.

Sport studio Prima - Karlovy Vary

12.07.2011 Karlovy Vary

Vyzkoušejte něco nového a vytvarujte si své tělo. Již nemusíte mít problém s pohybovým aparátem. K dispozici je aerobic, fitness centrum, kardio zóna a nechybí ani péče o děti. V provozu je také fitness shop.

Fitness Atlantis - Ostrov

12.07.2011 Ostrov

Navštivte fitness centrum, kde je vám nabídnuta kvalitně vybavená posilovna. Nechybí ani aerobní sál, v němž jsou pořádány hodiny aerobiku. Pro návštěvníky je otevřen také bar a můžete navštívit také různé sportovní akce.

Fitness studio Agricola - Jácyhmov

12.07.2011 Jáchymov

Vyzkoušejte něco nového a navštivte fitness centrum. K dispozici je pro návštěvníky standardně vybavená posilovna. Můžete využít i služeb osobních trenérů, kteří stanoví individuální tréninkový program. Nechybí ani rekondiční posilování.

Sportcentrum Imperial - Karlovy Vary

12.07.2011 Karlovy Vary

Sportcentrum Imperial Karlovy Vary je prestižním sportovním areálem využívající klubový model. Jeho členům i jednorázovým návštěvníkům jsou k dispozici všechna sportoviště, např. moderně vybavené fitness studio, nově vybudovaná boulderingová stěna či ricochetový kurt, venkovní tenisové kurty s umělým povrchem a celoročním provozem nebo…

Fit klub Boba - Karlovy Vary

12.07.2011 Karlovy Vary

Navštivte fitness centrum, které nabízí posilovnu s mnoha posilovacími přístroji. K dispozici je pro návštěvníky solárium, aerobik studio a také fitness shop. K dispozici jsou také instruktoři, kteří vás budou motivovat.

Wellness Studio - Karlovy Vary

12.07.2011 Karlovy Vary

Redukujte svou hmotnost a k dispozici máte fitness centrum, které je zaměřeno na posilování a formování postavy. Nechybí ani kardio zóna, která je vybavena běhacími pásy, steppry a rotopedy. Vyzkoušejte něco nového.

Fitforum - Františkovy Lázně

12.07.2011 Františkovy Lázně

Navštivte i vy fitness centrum a začněte efektivně hubnout. K dispozici máte posilovnu a také masáže. Nechybí možnost wellness a jsou pořádány i různé hodiny zumby. Nezapomeňte navštívit také sportovně založené akce.

Trinity Club - Cheb

12.07.2011 Cheb

Navštivte fitness centrum i vy a zaručujeme vám, že budete spokojeni. K dispozici máte kvalitně vybavenou posilovnu. Je pořádáno cvičení také pro maminky a děti. Jsou udělány i motivační programy a jsou k dispozici tři tělocvičny.

Fitness studio E.J.L - Aš

12.07.2011

Vyzkoušejte něco nového a navštivte fitness centrum. K dispozici budete mít bohatě vybavenou posilovnu, která nabízí kvalitní posilovací přístroje. Jsou pořádány také různé akce, jichž se můžete zúčastnit.

pátek 3. květen

Dnes má svátek Alexej

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete