Statistika našeho portálu

  • 102 342 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji výsledky 1 - 10 z celkem 37

Pohybové studio J&A - Plzeň

12.07.2011 Plzeň

Navštivte pohybové studio, které se specializuje na aktivní cvičení. Mezi hlavní činnosti patří body and mind, indoor cycling, dumping a také zumba. Je připraven také aerobic pro nejmenší. Snižte svou nadváhu.

Eurofitness - Plzeň

12.07.2011 Plzeň

Navštivte dámské fitness centrum, kde na vás čeká kvalitně vybavená posilovna. K dispozici jsou také masáže a aromaterapie pro odpočinek. Nechybí občerstvení a speciální výživa k prodeji. Jsou pořádány také různé firemní akce.

M-Factory - Plzeň

12.07.2011 Plzeň

Navštivte fitness centrum a začněte hubnout. K dispozici máte posilovnu, solárium a spinning. Nechybí ani aerobní sál se speciální podlahou, špičkové solární studium a také je možnost v dopoledních hodinách pohlídat děti.

Dámský fitness - Plzeň

12.07.2011 Plzeň

Vybudujte si svalovou hmotu a navštivte fitness centrum, které vám v tom pomůže. Nyní si můžete redukovat efektivně svou váhu. Užívejte si aktivního odpočinku, protože cvičení prospívá také vašemu zdraví.

Fitness Aura - Plzeň

12.07.2011 Plzeň

Navštivte fitness centrum, kde na vás čekají kvalitní posilovací přístroje. Nyní máte jedinečnou možnost efektivně zhubnout. Redukujte svou hmotnost a využívejte příznivých cen fitness v Plzni. Jsou pořádány také různé akce.

Fitness Heaven - Plzeň

12.07.2011 Plzeň

Navštivte fitness centrum, kde na vás čekají kvalitní posilovací stroje. Nechybí ani služby trenérů, kteří stanoví individuální tréninkový program, dle něhož se budete řídit. Redukujte svou hmotnost a vytvarujte si postavu do plavek.

Bohemiafitness - Plzeň

12.07.2011 Plzeň

Navštivte fitness centrum v Plzni a začněte trénovat. Vytvarujte si tělo podle svých představ. Nyní máte jedinečnou možnost redukovat efektivně svou hmotnost. Vybudujte si také svalovou hmotu na kvalitních přístrojích.

Home Fitness - Plzeň

12.07.2011 Plzeň

Vydejte se do fitness centra, protože cvičení je aktivní odpočinek, který pomůže každému. K dispozici je kvalitně vybavená posilovna, ale nechybí ani služby trenéra, který vám stanoví tréninkový program.

Fit studio aerobic Robert Narovec - Plzeň

12.07.2011 Plzeň

Navštivte fitness centrum a začněte hubnout pod dohledem profesionálů. K dispozici máte kvalitně vybavenou posilovnu. Nechybí ani instruktoři, kteří vám poradí, jak efektivně hubnout. Redukujte svou hmotnost ještě dnes.

Fitness EVA - Plzeň

12.07.2011 Plzeň

Vyzkoušejte něco nového a začněte hubnout. K dispozici máte fitness centrum s mnoha kvalitními posilovacími přístroji. Nechybí ani služby instruktorů a jsou dávány různé slevy, které každý ocení. Navštívit můžete i kardio zónu.

pondělí 20. květen

Dnes má svátek Zbyšek

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete