Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji výsledky 1 - 10 z celkem 29

Studio Pohoda - Kladno

12.07.2011 Kladno

Pokud chcete zdokonalit své tělo, pak využijte služeb osobního trenéra fitness. K dispozici je individuální cvičení s profesionálem, redukční zábaly do mořských řas, masáže a také konzultace v oblasti wellness. Nechybí ani doplňkový prodej.

Stan´s Gym - Kladno

12.07.2011 Kladno

Dopřejte svému tělu to nejlepší a navštivte fitness centrum, kde máte k dispozici kvalitně zařízenou pojišťovnu, spinning, saunu a také solárium. Nechybí služby osobního trenéra a měření tělesného tuku. Je zřízen i prodej fitness oblečení.

Fit klub Jany Bočkové - Kladno

12.07.2011 Kladno

Relaxujte, cvičte a navštivte fitness centrum, kde nechybí ani spinning. Vybudujete si základ pro svou krásnou postavu. Můžete využít kvalitních služeb centra, čehož nebudete litovat. Dopřejte si to nejlepší.

HEAT-CZECH CENTRUM - Kladno

12.07.2011 Kladno

Navštivte fitness centrum a využijte kvalitních posilovacích přístrojů, které zajistí bezvadnou fyzickou kondici. Můžete si vypracovat svalovou hmotu a také si užijete spoustu zábavy. Odbourejte stres cvičením.

HEAT-CZECH CENTRUM - Slaný

12.07.2011 Slaný

V současné době je velmi vyhledávané fitness, kde si můžete zdokonalit svou postavu. Máte možnost využít kvalitních posilovacích přístrojů, které potěší. Vytvarujete si postavu a vybudujete svalovou hmotu.

Fitness klub - Slaný

12.07.2011 Slaný

Zlepšete svou fyzickou kondici a vyzkoušejte to, co vašemu tělu určitě prospěje. K dispozici máte ve fitness posilovací stroje. Nechybí ani trampolínky a hodiny zumby. Můžete vyzkoušet také skupinové cvičení.

Lanové centrum - Vila Botanika - Unhošť

03.06.2011 Unhošť

Lanové centrum Vila Botanika se nachází pouhých 15 minut od Prahy, v krásném prostředí křivoklátských lesů, v obci Unhošť. Jak jedno z mála center u nás je postaveno na stromech. V korunách stromů, ve výšce 11ti metrů je tak postaven nízkých a vysokých lanových překážek. Překážky lze zdolávat individuálně i v týmu. Na Vaši bezpečnost…

Čegan Horse Club - Šlapanice

03.06.2011 Šlapanice

Pokud se chcete věnovat koním, pak máte jedinečnou šanci. Jezdecký klub se věnuje zejména výcviku koní a jezdců. Můžete se tak v jezdectví maximálně zdokonalit. Máte možnost se pak zúčastnit různých akcí a klasických soutěží.

Jezdecké centrum - Údolí Bakovského potoka

03.06.2011 Dřínov

Navštivte jezdecké centrum v údolí bakovského potoka. Jezdecký klub nabízí celou řadu služeb, jichž můžete využít. Jsou vybudovány kvalitní jezdecké stezky, na nichž si užijete spoustu zábavy.

Paintball HZ - Braškov

03.06.2011 Braškov

Pokud hledáte paintballové akce pro firmy či menší skupiny, pak vám budou zajištěny na jednom ze šesti hřišť, které splňují i náročné požadavky. Prostory jsou vhodné pro paintballové hry. K dispozici je také půjčovna.

středa 1. květen

Svátek práce

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete