Statistika našeho portálu

  • 102 262 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji výsledky 1 - 10 z celkem 19

Sportcentrum - Horní Počaply

12.07.2011 Horní Počaply

Sportovní vyžití nabízí fitness centrum v Horních Počaplech. K dispozici je mnoho regeneračních procedur, jsou pořádány nejrůznější sportovní semináře, firemní akce a také školení. Máte možnost se zde také ubytovat.

Párty klub fitness - Kralupy nad Vltavou

12.07.2011 Kralupy nad Vltavou

Vytvarujte si své tělo a vybudujte svalovou hmotu. K dispozici máte fitness, kde si můžete dopřát kvalitního aktivního odpočinku. Mimo jiné vám poslouží také wellness. Nyní můžete své tělo odreagovat od starostí.

Sportovní studio Petry Kadlecové - Zlosyň

12.07.2011 Zlosyň

Každý si potrpí na své postavě, a proto navštivte fitness centrum. K dispozici je jak cvičení pro veřejnost, tak i oddílový aerobic. Je pořádán dokonce aerobic pro děti. Dále jsou pořádány latinsko-americké tance a bojová umění.

Sport Club Olympia - Neratovice

12.07.2011 Neratovice

Začněte i vy posilovat a udělejte něco pro své tělo. K dispozici je vám ve fitness centrum posilovna s mnoha přístroji. Nechybí ani aerobic vhodný pro výkonnost a vytrvalost. Můžete navštěvovat spinning a hodiny zumby.

Fitness Siesta - Mělník

12.07.2011 Mělník

Navštivte fitness centrum v Mělníku a dbejte na své zdraví. Vyzkoušejte také solárium a masáže. Pro odpočinek nechybí ani sauna či kardio. Od roku 2006 je k dispozici spinning a nechybí ani profesionální aparatura se světelnými efekty.

Fitness Club Topas - Neratovice

12.07.2011 Neratovice

Pokud chcete vylepšit svou postavu, pak můžete navštívit fitness. K dispozici je ricochet, kvalitně vybavená posilovna, sauna, solárium, jóga, stolní tenis či schwinn cycling. Můžete využít také masáží a nechybí ani bar.

Jezdecký klub Mělník

03.06.2011 Mělník

Jezdecký klub v Mělníku nabízí tréninky s koňmi dle vašich přání, a to i dlouhodobě. V nabídce je ustájení koní v prostorných boxech, péče o koně. Dále jsou zde pestré tréninkové možnosti - možnost používání kolotoče, dostatku tréninkových prostor a kryté haly včetně překážek. Využívání výcvikových hodin trenéra s praxí v přípravě…

Paintball Club - Mělník

03.06.2011 Mělník

Moderním sportem se v posledních letech stává právě paintball, který vyžaduje speciální prostory. Paintballová hřiště by měla být vybavena budovami, překážkami, bunkry či zákopy, abyste se cítili jako ve vojenském prostředí.

Paintball Two Towers

03.06.2011 Lužec nad Vltavou

Paintballový klub se zaměřuje zejména na paintball. Je možné zařídit paintball pro vás kdykoliv a také kdekoliv. Je možné zřídit hru jak pro jednotlivce, tak i pro skupiny či firmy. Paintball přináší adrenalin.

Bowling Happy 7 - Neratovice

03.06.2011 Neratovice

Bowlingové centrum Happy 7 nabízí čtyři profesionální bowlingové dráhy, z nichž dvě jsou vybaveny postranními mantinely pro děti. Po hře je možné posezení v nekuřácké, klimatizované herně.

čtvrtek 2. květen

Dnes má svátek Zikmund

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete