Statistika našeho portálu

  • 102 330 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji výsledky 1 - 10 z celkem 17

Machová & Machová - zumba, power jóga - Klatovy

12.07.2011 Klatovy

Zpevněte si své tělo a začněte něco dělat pro své zdraví. Vyzkoušet můžete zumbu, ale také fitball či power jógu. Záleží pouze na vás. Nechybí ani aerobic mix. Jsou pořádány různé kondiční víkendy, jichž se můžete zúčastnit.

M Wellnes studio - Klatovy

12.07.2011 Klatovy

Pokud se chcete odreagovat, pak navštivte wellness a plavání. K dispozici jsou hodiny jak pro dospělé, tak i pro děti a těhotné. Můžete se tak odreagovat a budete nadšeni. Budete se cítit opravdu skvěle, vaše tělo si na cvičení zvykne.

Jezdecký klub Ebano-Trní

03.06.2011 Měčín

Jestli patříte mezi milovníky koní, pak se můžete vydat na celodenní či několika denní pobyty a vyjížďky. Jezdecký klub zřídil také jezdecký kroužek, v němž se nejen začátečníci zdokonalují v této oblasti.

Jezdecká stáj Dvůr Krutěnice

03.06.2011 Nalžovské Hory

V Krutěnicích se nachází klidný jezdecký areál, který vás zaujme svou atmosférou. Je pořádána jezdecká škola pro děti i dospělé. Účastnit se můžete různých akcí a zhlédněte také koně, kteří jsou k prodeji.

Paintball - Sušice

03.06.2011 Sušice

Paintball si můžete zahrát buď na uměle vytvořeném hřišti, které zajišťuje překážky vhodné pro paintball anebo na přírodním hřišti, kde nechybí budovy a zázemí military. Je vám zapůjčeno veškeré vybavení.

Paintball Železná Ruda

03.06.2011 Železná Ruda

Zahrajte si rychle se rozvíjející adrenalinový sport paintball. Můžete si rezervovat hru, stačí pouze ujasnit počet účastníků, dle čehož je zajištěno vybavení a oblečení pro hráče. Nebojte se sdělit svá přání.

Paintball arena - Železná Ruda

03.06.2011 Železná Ruda

Paintball si můžete zahrát v mnoha arénách. Již se nemusíte o nic starat, protože vše je zajištěno, ať už se jedná o organizaci či vybavení. Je vám zapůjčeno veškeré paintballové vybavení, které vás zaujme.

Bowling Turner - Železná Ruda

03.06.2011 Železná Ruda

Bowling Turner & Calcio je zábavní centrum v Železné Rudě. Zahrát si u nás můžete na jedné z našich špičkových drah Brunswick. V našem baru nabízíme široký výběr alkoholických i nealkoholických nápojů. Krom toho si u nás můžete zahrát fotbálek, šipky, air hockey, kulečník nebo elektronickou ruletu.

TENIS KLUB Horažďovice

03.06.2011 Horažďovice

Náš areál Vám nabízí velmi slušné zázemí včetně šaten a sprch. Pokud jste "svátečními hráči", rádi Vám za poplatek zapůjčíme raketu. Součástí areálu je i občerstvení a z pohodlné prosluněné terasy můžete sledovat dění na 3 hlavních hracích dvorcích.

Lawn Tennis Club Sušice

03.06.2011 Sušice

Provoz pěti antukových kurtů.

pátek 17. květen

Dnes má svátek Aneta

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete