Statistika našeho portálu

  • 102 342 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji výsledky 1 - 10 z celkem 26

Fitforum - Františkovy Lázně

12.07.2011 Františkovy Lázně

Navštivte i vy fitness centrum a začněte efektivně hubnout. K dispozici máte posilovnu a také masáže. Nechybí možnost wellness a jsou pořádány i různé hodiny zumby. Nezapomeňte navštívit také sportovně založené akce.

Trinity Club - Cheb

12.07.2011 Cheb

Navštivte fitness centrum i vy a zaručujeme vám, že budete spokojeni. K dispozici máte kvalitně vybavenou posilovnu. Je pořádáno cvičení také pro maminky a děti. Jsou udělány i motivační programy a jsou k dispozici tři tělocvičny.

Fitness studio E.J.L - Aš

12.07.2011

Vyzkoušejte něco nového a navštivte fitness centrum. K dispozici budete mít bohatě vybavenou posilovnu, která nabízí kvalitní posilovací přístroje. Jsou pořádány také různé akce, jichž se můžete zúčastnit.

Fitness studio LIFE - Aš

12.07.2011

Navštivte fitness centrum, které nabízí bohatě vybavenou posilovnu. K dispozici je také kardio zóna, kde nechybí běžící pásy, crossový trenažér a spinningová či stacionární kola. Začněte cvičit a efektivně hubnout.

Fitness club Jařest - Cheb

12.07.2011 Cheb

Navštivte fitness centrum i vy a vyzkoušejte, jak jde lehce redukovat tělesnou hmotnost. K dispozici je také spinning a nechybí ani solárium. Odpočinete si ve sportbaru. Začněte hubnout ještě dnes, budete spokojeni.

Club S -Mariánské Lázně

12.07.2011 Mariánské Lázně

Navštivte fitness centrum, které je vedeno školenými sportovními instruktory. K dispozici je posilovna, solárium a také masáže na objednávku. Nechybí squash a sauna. Centrum může být také vhodné pro různé firemní akce.

Squash Centrum Mariánské Lázně

03.06.2011 Mariánské Lázně

Squash Centrum Mariánské Lázně nabízí spíše rodinnější prostředí. K dispozici jsou dva klimatizované kurty. Jejich dispozice za sebou umožňuje, že levá strana zůstává prosklená. V nabídce jsou standardní squashové služby. Lze si vypůjčit vybavení, nakoupit v obchodě nebo se občerstvit v baru. V létě je možnost sezení venku. V objektu se…

Jezdecký oddíl Cheb - Háje

03.06.2011 Cheb

Jestli se chcete odreagovat a zažít něco nového, můžete se stát členy jezdeckého klubu. Ve stájích jsou sportovní koně a také jsou nabídnuty koně na prodej. Jsou pořádány nejrůznější akce pro širokou veřejnost.

Jezdectví Cheb

03.06.2011 Cheb

Patříte i vy mezi milovníky jezdectví? Pak se můžete stát členy jezdeckého klubu v Chebu. Činnost klubu je zaměřena na práci s dětmi a mládeží. Vaše děti se tak mohou připravovat na jízdu již od raného věku.

Jezdecký klub Krásná

03.06.2011 Krásná

Máte spoustu času a chcete jej nějak využít? Jezdecký klub vám nabízí možnost stát se členem a užívat si projížděk na koních. V současné době areál dominuje 23 koňmi. Je možné si své koně zde i ustájit.

pondělí 20. květen

Dnes má svátek Zbyšek

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete