Statistika našeho portálu

  • 102 339 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji výsledky 1 - 10 z celkem 12

Dámský svět - Děčín

12.07.2011 Děčín

Pro dívky je připraveno fitness centrum, ale také celá řada jiných služeb. K dispozici je modeláž nehtů, depilace, masáže, kosmetika a nechybí ani tělocvična. Můžete cvičit v příjemném prostředí. Vyzkoušejte také jógu či pilates.

Fitness centrum Duna - Děčín

12.07.2011 Děčín

Redukujte svou hmotnost a navštivte fitness centrum. K dispozici budete mít posilovnu s příjemným prostředím, figure salon zlepšující krevní oběh a nechybí ani solárium pro krásné opálení. Je možné zařídit i osobní trénink.

Relax Krásná Lípa

12.07.2011 Krásná Lípa

Navštivte sportovní areál, který nabízí bohaté sportovní vyžití. K dispozici jsou tenisové kurty, cvičná tenisová stěna, hřiště na volejbal, dětské hřiště, dětská trampolína a minigolf. Nechybí ani vybavená tělocvična.

Cardio Fitness - Děčín

12.07.2011 Děčín

Navštivte fitness centrum a vyzkoušejte něco zcela nového. K dispozici budete mít kvalitně vybavenou posilovnu, kterou si můžete rezervovat. Jsou pořádány také různé akce, jichž se můžete zúčastnit. Neopomeňte ani služby trenérů.

Adrenalin park Jánská

03.06.2011 Janská

Pokud se chystáte na výlet do Českého Švýcarska, za jeho přírodními krásami a scenériemi, rozhodně byste neměli opomenout návštěvu Adrenalin parku v obci Jánská. Obec leží 15 km od Děčína na samé hranici s Německem. Zdejší lanové centrum bylo jedno z prvních u nás a díky tomu, že je postavené na 22m vysokých dřevěných kůlech patří k…

Parkur klub Děčín

03.06.2011 Děčín

Poskytujeme ustájení a chov koní. Pořádání jezdeckých kurzů.

Relax Krásná Lípa

03.06.2011 Krásná Lípa

Sportovní areál Českého Švýcarska nabízí víceúčelovou nafukovací halu s umělým povrchem vhodnou pro minikopanou, volejbal, nohejbal, ringo, floorbal či vybíjenou. Dále pak venkovní hřiště s tenisovými a beachvolejbalovými kurty. Pro děti je tu i dětské hřiště.

Golfové hřiště Janov v Českém Švýcarsku

03.06.2011 Děčín

Sportovní areál je správným zázemím každého golfisty. Můžete své schopnosti zdokonalit ve výuce golfu, která je vhodná jak pro začátečníky, tak i pokročilé. Můžete si v místním obchodě zakoupit i kvalitní golfové vybavení.

Sportcentrum klub Duna - Děčín

03.06.2011 Děčín

Squashové centrum dominuje dvěma klimatizovanými squashovými kurty Fiberesin. K dispozici je šatna se sprchami. Zahrát si mimo jiné můžete také bowling anebo navštívit fitness klub. Rekreační a výkonnostní sport hraje ve vašem životě důležitou roli.

Koupaliště Malšovice

03.06.2011 Malšovice

Koupaliště Malšovice, ležící na předměstí Děčína, nabízí v letních měsících malý bazén a brouzdaliště. V těsné blízkosti jsou tenisové kurty a fotbalové hřiště.

neděle 19. květen

Dnes má svátek Ivo

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete