Statistika našeho portálu

  • 102 342 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji výsledky 1 - 10 z celkem 14

Fitness při CVČ v Mostě

12.07.2011 Most

Pokud chcete vypadat dobře a redukovat svou váhu, pak navštivte fitness centrum za příznivé ceny. K dispozici je kvalitně vybavená posilovna, ale nechybí ani solárium, sauna, kalanetika či bar. Jsou pořádány také kurzy.

Fitness centrum relax - Most

12.07.2011 Most

Navštivte fitness centrum a vyzkoušejte něco nového. Nyní máte jedinečnou šanci zajít si do fitness a vyzkoušet tak služby nejen osobních trenérů. K dispozici je kardio zóna, prodejna sportovní výživy, odborné vedení a také tréninkové plány.

Slender you - Most

12.07.2011 Most

Udělejte si čas pro sebe a začněte cvičit. Můžete se tak odreagovat a přijít na jiné myšlenky. Procvičte celé své tělo pomocí Slender you. K dispozici budete mít cvičební program, dle něhož byste se měli řídit. Pak se dostaví efektivní výsledky.

ZUMBA Fitness - Most

12.07.2011 Most

Milujete tanec anebo cvičení? Chcete se svým tělem něco dělat? Navštivte fitness centrum s vybavenou posilovnou. Můžete pravidelně navštěvovat hodiny zumby, kde se odreagujete a zapomenete na všechny své starosti.

Welnes club - Litvínov

12.07.2011 Litvínov

Vyzkoušejte něco nového a začněte cvičit. Svému tělu tak prospějete, protože cvičení je pro tělo zdravé. Již nebudete mít problémy s pohybovým aparátem. K dispozici je aerobic, ale také jsou zde velké míče, bosu či osobní trenér.

Tornádo Squash Most

03.06.2011 Most

Sportovní centrum Tornádo nabízí širokou pletu aktivního vyžití a relaxace. Kromě squashe je možné navštívit badminton, stolní tenis, spinning, fitness, zrcadlový sál, saunu, solárium a samozřejmostí je občerstvení v baru. Sekce squashe splňuje ty nejpřísnější parametry. Je vybavena pěti certifikovanými kurty Fiberesin, které odpovídají…

Jezdecká společnost TERRA HISTORIA

03.06.2011 Lužice

Věnujete se jezdectví? Pak využijte netradičních služeb jezdeckého klubu. Pořádá vystoupení divokého západu, ohňové show, ale také výcvik koní a akce pro děti. Jsou pořádána vystoupení se skupinou s koňmi.

Bowling Benedikt - Most

03.06.2011 Most

Zahrajte si v atraktivní bowlingové herně se čtyřmi drahami a jednou speciální dráhou pro děti. Večerní hra v UV světle pro vás bude nezapomenutelným a nevšedním zážitkem, zejména díky netradičním UV tapetám. Herna je klimatizovaná a nekuřácká.

Bowling Centrum Litvínov

03.06.2011 Litvínov

Nabízíme Vám možnost zahrát si na šesti profesionálních bowlingových drahách Brunswick Bowling s bezlankovými stavěči kuželek a automatickým skórovacím zařízením. Dráhy slouží jak k rekreačnímu, tak vrcholovému sportovnímu využití. Celý prostor Bowling centra je klimatizován a vybaven čističkami vzduchu. Naše centrum je bezbariérové a to…

Tenisový klub Baník - Most

03.06.2011 Most

Klub se nachází ve svahu kopce Resslu. Je obklopen krásnou přírodou plnou zeleně. K dispozici je zde 13 antukových tenisových dvorců, 2 dvorce v kryté hale či klubovna s občerstvením pro 80 osob. Nabízíme možnost pořádání společenských akcí na objednávku.

pondělí 20. květen

Dnes má svátek Zbyšek

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete