Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji výsledky 1 - 10 z celkem 14

Studia 70 minut - Frýdek-Místek

12.07.2011 Frýdek-Místek

Redukujte svou hmotnost a vyzkoušejte něco nového. K dispozici máte rekondiční studio, které vám pomůže docílit vaši vysněné postavy. Udělejte si čas na cvičení, protože to je velmi důležité pro vaše zdraví.

Fitpoint sportovní klub - Frýdek-Místek

12.07.2011 Frýdek-Místek

Pokud chcete redukovat svou hmotnost, nyní máte šanci. K dispozici jsou sportovní aktivity. Nechybí posilovna, kardio zóna, skupinové aktivity, spinning, power plate a také další sportovní služby. Jsou v provozu i wellness relaxace.

B-Fit FITNESS - Frýdek-Místek

12.07.2011 Frýdek-Místek

Vyzkoušejte něco nového a navštivte fitness centrum, které má ve své nabídce celou řadu služeb. Hlavní činností je power plate, což jsou přístroje pro efektivní hubnutí. Využijte také služeb osobního trenéra.

Sportovní klub Skalický dvůr

03.06.2011 Frýdek-Místek

Na jízdu nikdy nebudete staří, ani moc mladí. Nezáleží na váze či vašich schopnostech. Začněte se věnovat sportu, který vás nadchne. Jezdecký klub nabízí kurzy vhodné pro začínající i pokročilé jezdce.

Piraňa Paintball - Frýdek-Místek

03.06.2011 Frýdek-Místek

Cílem paintballu je odreagovat vás od každodenního stresu a poskytnout vám zábavu. Seznamte se s adrenalinovým sportem. K dispozici je několik hřišť, na němž můžete paintball provádět. Paintball je pořádán také pro firmy.

Paintball Elites - Frýdek-Místek

03.06.2011 Frýdek-Místek

Jestli jste ještě nehráli paintball, pak tento nedostatek radikálně změňte. Paintball je vhodný pro každého. Můžete si užít v rámci tohoto sportu mnoho zábavy. Paintball je také oblíbeným sportem, nejen zábavou.

Bowling Star Riviera - Frýdek-Místek

03.06.2011 Frýdek-Místek

Bowling Star Riviera vás zve na své čtyři profesionální dráhy, pobavit se a odreagovat nejen hrou, ale i příjemným posezením v baru. Bowlingovou obuv Vám zapůjčíme zdarma. Po hře se můžete občerstvit nejen na baru, ale i v naší restauraci.

Bowling restaurace Sauna - Frýdek-Místek

03.06.2011 Frýdek-Místek

Restaurace Sauna ve Frýdku - Místku nabízí kromě kvalitní kuchyně také sportovní vyžití na dvou bowlingových drahách s UV efekty. Každá dráha je pro osm hráčů s posezením. Celý prostor je klimatizován. V případě zájmu je možné u nás pořádat soukromé akce a miniturnaje.

Tenisový klub TENNISPOINT ve Frýdku-Místku

03.06.2011 Frýdek-Místek

Tenisový areál TK TENNISPOINT FRÝDEK-MÍSTEK nabízí šest kvalitních antukových dvorců osazených umělými čárami, cvičnou zeď, klubovnu ze sociálním vybavením, tenisovou prodejnu, servis a půjčování raket. Zajišťujeme tréninkové a náborové programy pro děti i výuku tenisu pro dospělé

Tenis KROLSTAV - Frýdek Místek

03.06.2011 Frýdek-Místek

Nabízíme přetlakovou halu, která kryje 2 tenisové dvorce s umělou antukou. Jedná se o červený koberec prosýpaný červeným křemičitým pískem,který zaručuje velice podobné vlastnosti antukového povrchu. Součástí objektu je také sociální zařízení včetně šaten a sprch.

čtvrtek 25. duben

Dnes má svátek Marek

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete