Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji výsledky 1 - 10 z celkem 37

Tenisový Klub Frýdlant

25.11.2016 Frýdlant

Náš areál v zámeckém parku je díky své poloze a vybavenosti ideální zejména pro uspořádání tenisového kempu či jiného sportovního soustředění. Vhodný je i pro školní výlety, firemní turnaje a jiné společenské akce. V areálu si kromě tenisu, volejbalu a badmintonu zahrajete rovněž stolní tenis, fotbal či petangue.

Studio H-Line - Liberec

12.07.2011 Liberec

Navštivte fitness studio s moderními posilovacími stroji. Redukujte svou hmotnost a zlepšete svou fyzickou kondici. Právě cvičení vám udržuje zdravý život. Změňte své stravovací návyky a začněte žít zdravě.

Fitness Centrum UNIRELAX - Liberec

12.07.2011 Liberec

Navštivte fitness centrum v Liberci a vyzkoušíte něco nového. Posilovna je vybavena moderními přístroji a nechybí ani sauna či bar. Můžete si zakoupit celou řadu nápojů, doplňků výživy či sportovní oblečení a opasky.

Fitmexx - Liberec

12.07.2011 Liberec

Udělejte si čas pro sebe a začněte cvičit. Můžete se tak odreagovat a přijít na jiné myšlenky. Procvičte celé své tělo a zlepšete svou fyzickou kondici. Vybudujete si svalovou hmotu a můžete tak efektivně hubnout.

Fitstudio Hadrák - Liberec

12.07.2011 Liberec

Pokud chcete mít krásné tělo, využijte služeb fitness. K dispozici máte posilovnu, aerobní zónu, dietologii, masáže a také obchod. Máte možnost si vytvarovat postavu podle svých představ. Již se nemusíte za své tělo stydět.

Sporcentrum Budokan - Liberec

12.07.2011 Liberec

Pokud chcete vypadat dobře, můžete vyzkoušet fitness centrum. K dispozici je kromě posilovny také cvičení bosu, aerobic, alpining a mimo jiné také fitbox. Je pouze na vás, který typ sportu či posilování si zvolíte.

Jumping studio - Liberec

12.07.2011 Liberec

Navštivte fitness centrum a vyzkoušejte něco nového. Máte možnost začít s jumpingem. Jedná se o šetrný sport na klouby, kdy je vše prováděno pomocí trampolínky. Zlepšíte si tak koordinaci těla, balanc a také hbitost.

FIT BULL - Liberec

12.07.2011 Liberec

Redukujte svou hmotnost a vytvarujte si tělo dle svých představ. K dispozici máte fitness studio, které nabízí bohaté sportovní vyžití. Máte možnost začít cvičit a vybudovat si svalovou hmotu. Dopřejte si zdravý život.

2BFit club - Liberec

12.07.2011 Liberec

Buďte neustále fit a navštěvujte pravidelně fitness centrum, které zaujme svou kvalitně vybavenou posilovnou. Můžete zlepšit svou fyzickou kondici a také zdokonalit svou postavu. Dbejte na své zdraví a začněte cvičit ještě dnes.

Areál Well Cat - Liberec

12.07.2011 Liberec

Navštivte fitness centrum a vyzkoušejte něco nového. K dispozici budete mít posilovnu, solárium, vibrosaunu, masáže, bazén, saunu, plavání kojenců a spinning. Je pouze na vás, kterých služeb využijete.

sobota 20. duben

Dnes má svátek Marcela

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete