Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji výsledky 1 - 10 z celkem 36

Hany bany fitness - Ostrava

12.07.2011 Ostrava

Ostravské wellness studio a fitness centrum nové generace. Pro své zákaznice připravilo pestrou paletu služeb a procedur zahrnujících lymfodrenáže, kavitace či cvičení Power plate. Rezervace možná online.

Sportovní klub Quatro Fitness - Ostrava

12.07.2011 Ostrava

Fitness a bobybuilding 361 dnů v roce na 600 m2, 361 dní v roce, oteveno 15 hodin denně. Nejrozlehlejší a zároveň nejlépe vybavené fitnesscentrum v Ostravě nabízí také indorcycling, cvičení zumba či šest druhů masáží.

Spinning Stodolní - Ostrava

12.07.2011 Ostrava

Navštivte lekce spinningu přímo na Stodolní! Spinningové centrum je zaměřeno jak na vlastní jízdu na kole účinně spalující tuky, tak i na její střídání s posilováním, kterážto kombinace je zvláště vhodná především pro starší dámy či ženy s nadváhou.

Exklusiv mini fitness - Ostrava

12.07.2011 Ostrava

Fitness centrum sídlící v Moravské Ostravě poskytuje zázemí i odborné vedení všem zájemcům o posilování. Spolu s tím se zaměřuje také na redukční cvičení Vacu Line a Power Plate. Navštívit zde můžete rovněž infrasunu.

Fit Sun - Ostrava

12.07.2011 Ostrava

Komorní fitness centrum určené pouze ženám. K dispozici řada účinných cvičebních pomůcek, jako jsou americké stoly či vibrační plošiny. Veslařské trenažery a cyklotrenažery. Vhodnou skladbu cvičení navrhne zkušený lektor.

Fit centrum Relax - Ostrava

12.07.2011 Ostrava

Centrum služeb, zábavy a sportu nabízí různorodé vyžití zahrnující fitness, spinning, aerobik, ale třeba i hodiny thai boxu. Načerpat síly lze v soláriu, na masážích nebo v sauně. Nedílnou součástí celého komplexu je restaurace a kadeřnictví.

Power Plate FIT U Sýkoráku - Ostrava

12.07.2011 Ostrava

Ostravské Power Plate centrum svým hostům nabízí cvičení na dvojici profesionálních strojů Power Plate pro5 s asistencí odborně zdatného personálu. Ukázková hodina za zvýhodněnou cenu. Nově je součástí centra také solárium.

GYM - FRAPP - Ostrava

12.07.2011 Ostrava

Nově zrekonstruované fitness centrum s dvacetiletou tradicí. Kromě zázemí pro klasické posilování poskytuje prostor také zájemcům o aerobik, či vytrvalostní cvičení na cardio trenažerech. Navštivte také wellness zónu s bazenem, soláriem a saunou.

FIT BIKE - Fitcentrum - Ostrava

12.07.2011 Ostrava

Fitcentrum zaměřené na klientelu z řad zájemců o kondiční posilování i profesionální dráhu. Kromě posilovacích strojů zde najdete také spinning centrum pro skupinové cvičení či solárium neb o bar dobře zásobený doplňky zdravé výživy.

BUGGY fitness - Ostrava

12.07.2011 Ostrava

Plně klimatizované fitness centrum, pod jehož střechou se skrývá třicítka stanovišť klasické značky Life fitness. Důležitou součásti fitcentra je také cardio zóna, kde najdete běhací pás, eliptical, steper či spinbike.

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete