Statistika našeho portálu

  • 102 280 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji výsledky 1 - 10 z celkem 12

RelaxClub - Trutnov

12.07.2011 Trutnov

Navštivte fitness centrum a vypracujte si své tělo. K dispozici máte posilovnu, spinning, solárium, Fišar, jumping, ale také poradenství v oblasti výživy. Pro odpočinek poslouží solná jeskyně a nechybí ani prodejna oblečení.

SportWorld - Dvůr Králové nad Labem

12.07.2011 Dvůr Králové nad Labem

Vyzkoušejte něco nového a dopřejte svému tělu to nejlepší. Navštivte sportovní centrum a dbejte na svou postavu. K dispozici je posilovna, spinning, ricochet, tělocvična, kryosauna, sauna, whirlpool, masáže a solárium.

SPINNING & FITBOX Centrum - Vrchlabí

12.07.2011 Vrchlabí

Navštivte fitness centrum, které vám nabízí bohaté sportovní vyžití. Můžete vyzkoušet spinning, fitbox, jógu, pilates a také Tae-bo. Nechybí bosu a ani jóga pro těhotné. Redukujte svou hmotnost a dopřejte svému tělu to nejlepší.

TENNIS CLUB - Dvůr Králové nad Labem

03.06.2011 Dvůr Králové nad Labem

V tenisovém areálu najdete 12 antukových dvorců, halu s povrchem nisaplast a saunu. Je zde možné i pořádání menších společenských akcí včetně občerstvení. Nabízíme také ubytování pro 6 osob v areálu tenisu.

Tenis Club - Žacléř

03.06.2011 Žacléř

Tenisové kurty se nacházejí ve sportovním areálu TJ Baník Žacléř. K dispozici jsou 3 antukové dvorce, tréninková zeď a sociální zázemí s klubovnou. V současné době má tenisový klub 54 členů.

Golfový klub Nová Amerika

03.06.2011 Kuks

Golfový resort nabízí možnost hraní oblíbeného oddechového sportu golfu. K dispozici je golfové hřiště s mnoha překážkami, jako jsou vodní plochy. Golfový resort je snadno dostupný a můžete si rezervovat také hřiště.

Golf a Country club Prosečné

03.06.2011 Prosečné

Jsou pořádány různé turnaje, jichž se můžete zúčastnit. K dispozici je golfové hřiště, které se vyznačuje svou kvalitou. Začněte hrát i vy golf a staňte se členy klubu. Golfový klub má svou vlastní klubovnu.

Golfové hřiště Mladé Buky

03.06.2011 Mladé Buky

Golfové hřiště Mladé Buky je situované pod Pekelským vrchem ve stejnojmenné obci nedaleko Trutnova. Jeho greeny a fairway ožily poprvé v roce 2001. O rok dříve byl založen Golf Club Mladé Buky, který se o vybudování znormované devítky s veškerým golfovým zázemím zasloužil. Hřiště, které tu vzniklo patří k technicky obtížnějším. Hráči zde…

Ricochet V.J.V. Trutnov

03.06.2011 Trutnov

Využijte novou formu využití volného času a zapojte se i vy do hry. Můžete hrát squash, sport velmi oblíbený nejen mezi mladou generací. Vyzkoušejte něco nového a zahrajte si na moderních squashových kurtech.

Plavecký bazén Trutnov

03.06.2011 Trutnov

Krytý plavecký bazén v Trutnově nabízí svým návštěvníkům velký bazén 25 m, 8 plaveckých drah, dětský bazén 12 m a skokanské můstky. K dispozici je sauna, solárium, masáže a fitness. V letních měsících je možné využít přilehlé venkovní koupaliště.

neděle 5. květen

Dnes má svátek Klaudie

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete