Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji výsledky 1 - 10 z celkem 23

Hany Bany - Pardubice

12.07.2011 Pardubice

Navštivte fitness centrum a vyzkoušejte něco nového. Můžete redukovat svou hmotnost a také změnit své stravovací návyky. Dopřejte si to nejlepší a dbejte nejen na svou postavu, ale také na své zdraví.

Fitcentrum Dubina - Pardubice

12.07.2011 Pardubice

Navštivte fitness centrum, jehož součástí je posilovna s padesáti stanovišti. Nechybí aerobní sál s rotopedy a steppery. K dispozici je také proteinový bar a nechybí prodej sportovní výživy se zárukou kvality.

Buffy Fitness - Holice

12.07.2011 Holice

Vydejte se do fitness centra, kde můžete vyzkoušet fit aerobic, orientální tance, zdravotní cvičení a nechybí ani cvičení pro těhotné a pro děti. K dispozici je vybavená posilovna a zahrát si můžete také ricochet.

Fit & Sport - Pardubice

12.07.2011 Pardubice

Vydejte se do fitness centra a využijte mnoha služeb. K dispozici budete mít kvalitně vybavenou posilovnu, špičkové kardio přístroje a nechybí ani možnost aerobiku. Pro návštěvníky je připraven fitball, jóga a pilates.

R club - fitcentrum - Pardubice

12.07.2011 Pardubice

Vydejte se do fitness centra a vyzkoušejte, co vaše tělo zvládne. K dispozici vám je posilovna s mnoha posilovacími přístroji. Využít můžete také služeb osobních trenérů, kteří vám rádi poradí, jak na efektivní cvičení.

H centrum - Staré Hradiště

12.07.2011 Staré Hradiště

Začněte hubnout a navštivte sportovní centrum, které nabízí bohaté vyžití. K dispozici je badminton, bowling, climbing, florbal, tenis, volejbal a také masáže. Nechybí solárium či sauna. K dispozici jsou vířivky a fitness.

VEKTOR WELLNESS club - Pardubice

12.07.2011 Pardubice

Pokud chcete hubnout, pak můžete navštívit fitness centrum, které nabízí celou řadu služeb. K dispozici je zumba a nechybí ani zpevnění těla. Zlepšete svou fyzickou kondici a začněte cvičit podle tréninkového plánu.

Jezdecký klub - Staré Ždánice

03.06.2011 Staré Ždánice

V jezdectví se můžete neustále zdokonalovat. Pokud jste nikdy neseděli na koni, pak máte jedinečnou příležitost. Jezdecký klub nabízí celou řadu služeb, jako je ustájení, výcviky a také vyjížďky na koních.

Stáj Nováková - Teuner - Doubravice

03.06.2011 Pardubice

Milujete koně a chcete se jim více věnovat? Můžete se stát členy jezdeckého klubu v Doubravicích. Zaměřuje se na ustájení koní a jejich výcvik, na vyjížďky do terénu i pro laiky. Je zajištěna výuka jízdy na koni ve stylu Anglie.

Paintball club Pardubice

03.06.2011 Pardubice

Paintball provozujeme 18 let. Máme zkušenosti, odbornost a jsme jedním z prvních hřišť v České republice. Na hřišti je hlavně využito přírodních, ale i uměle vybudovaných nerovností terénu. Je tam strmý kaňon, voda, kopce, propadliny. Prostě vše – naprosto ideální podmínky pro tuto hru.

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete