Statistika našeho portálu

  • 102 312 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji výsledky 1 - 10 z celkem 19

Wellness club Mozaika -Břeclav

12.07.2011 Břeclav

Navštivte fitness centrum i vy. K dispozici máte celou řadu služeb. Vytvarujete si tělo, bude vám stanoven nový jídelníček, dle něhož se budete řídit, a také nechybí možnost relaxace, jako jsou masáže a mnoho dalších.

Arnold’s Gym - Mikulov

12.07.2011 Mikulov

Navštivte fitness centrum a vyzkoušejte něco nového. Dopřejte svému tělu to nejlepší. Jsou vám nabídnuty hodiny sebeobrany a také jsou pořádány různé soutěže, jichž se můžete zúčastnit. Vyzkoušejte něco nového.

M-studio - Mikulov

12.07.2011 Mikulov

Již se nemusíte trápit s přebytečnými kily navíc, stačí začít hubnout. K dispozici je program modelace postavy, kdy si vytvarujete postavu podle svých představ. K dispozici je celá řada přístrojů, která vám v hubnutí pomůže.

Relax Centrum - Velké Bílovice

12.07.2011 Velké Bílovice

Navštivte fitness centrum a vyzkoušejte něco nového. K dispozici máte nejen kvalitně vybavenou posilovnu, ale pro odpočinek jsou připraveny masáže, sauna a solárium. Máte možnost efektivně redukovat svou hmotnost.

Fitness Čechovka - Břeclav

12.07.2011 Břeclav

Vyzkoušejte něco nového a navštivte fitness centrum. K dispozici jsou křesla Easytone, vibrační trenažér a nechybí ani vacu shape. Také máte k dispozici wellness, kdy si perfektně odpočinete. Dopřejte svému tělu to nejlepší.

Fitness Kentaur - Milovice

12.07.2011 Milovice

Vyzkoušejte něco nového. Fitness centrum vám otevírá novou bránu životem. Začněte žít zdravě, redukujte svou hmotnost a zlepšete si fyzickou kondici. Cvičení vám zlepší také postavu a vybuduje svalovou hmotu.

Jezdecký klub Poštorná

03.06.2011 Břeclav

V Postorné působí jezdecký klub, který se věnuje chovu koní, zájmovému a sportovnímu jezdectví a také výcviku jezdců a koní. Můžete si půjčit koně k výcviku jezdců, jsou pořádány i sportovní akce.

Jezdecký klub Mikulov

03.06.2011 Mikulov

Jste milovníci jezdectví? Pak se můžete stát členy jezdeckého klubu v Mikulově. K dispozici je ustájení vašich koní, jsou pořádány různé závody a také je kladen důraz na vyjížďky na koních a relaxaci.

Jezdecký klub Rakvice

03.06.2011 Rakvice

Milujete koně? Chcete se na nich naučit jezdit? Pak můžete využít služeb jezdeckého klubu. Je zajištěna výuka jízdy na koních a také jejich péče. Jsou pořádány relaxační vyjížďky do přírody a také si můžete zakoupit hříbě.

Jezdecká stáj Michaela Fojty

03.06.2011 Cvrčovice

Věnujte se jezdectví a navštivte jezdecké stáje, které se nachází nedaleko Kroměříže. Jezdecký klub se věnuje výcviku jezdců a koní, ale také sportovní činnosti. Nechybí ani možnost ustájení vašich koní.

úterý 14. květen

Dnes má svátek Bonifác

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete