Statistika našeho portálu

  • 102 241 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Sport

Zobrazuji výsledky 1 - 10 z celkem 29

FIT Kobeřice

12.07.2011 Kobeřice

Fit centrum poskytující kompletní servis. Možnost provedení vstupní diagnostiky, sestavení tréninkového plánu na míru, evidence dosažených pokroků. Možnost online rezervací, i průbežného sledování volné kapacity.

Fitnesstudio JUMI - Bolatice

12.07.2011 Bolatice

Pevnou součástí rekreačního areálu s penzionem a koupalištěm je i fitness centrum, sauna a spinning centrum. Zkušení trenéři po domluvě poradí se sestavením cvičebních programů, ale i jídelníčku.

Posilovna Hlučín

12.07.2011 Hlučín

Profesionálně vybavená posilovna a wellness centrum. V areálu sportovní haly spolu s cvičebními stroji LAX najdete také saunu a solárium. Wellness centrum sídlíci v budově mateřské školy potom nabízí i masáže či kosmetiku.

Fitness Centrum RENTOR - Opava

12.07.2011 Opava

Klimatizované fitness centrum sídlící v multifunkční hale jako vůbec první místo v Opavě svým zákazníkům kromě posilovacích strojů a sauny nabízí také možnost speedingu a alpinningu, tedy tréninku na trenažerech Alpitrack

Sport fitness Opava

12.07.2011 Opava

Fitness centrum, jehož návštěva slibuje individuální přístup i přístupné ceny. Pod jeho střechou na vás čeká na čtyřicet cvičebních stanovišť, kompletní sortiment značky Nutrend, a v neposlední řadě také sport bar.

Fitness centrum PEPA I. - Opava

12.07.2011 Opava

Čerstvě zrekonstruované fitness centrum, kde při jejich přípravě můžete potkat kulturisty reprezentující v současnosti nejúspěšnější klub na území ČR. Vybaveno profesionálními stroji Grün sport.

Power plate studio - Opava

12.07.2011 Opava

Specializované studio zaměřené na vibrační trénink na cvičebních strojích Power Plate. Spolu s výraznými slevami při zakoupení permanentky od deseti vstupů až po rodinnou měsíční permanentku nabízí za zvýhodněnou cenu diagnostiku InBody.

FitSo - Opava

12.07.2011 Opava

Komplex fitcentra a solária pokrývající plochu o rozměru 240 metrů čtverečních, na němž naleznete bezmála pět desítek cvičebních stanovišť. K dispozici je zde turbo solárium Alisun a prodej výživových doplňků.

Contours express - Opava

12.07.2011 Opava

Jedna z deseti poboček světově známého řetězce posiloven zasvěcených něžnému pohlaví. V areálu bývalé mateřské školy dnes můžete své tělo protáhnout v rámci kruhového tréninku, jež celkově zabere pouhých 30 minut.

Jezdecký klub - Velká Polom

03.06.2011 Velká Polom

Ve Velké Polomy působí jezdecký klub, který nabízí celou řadu služeb. Jednak se můžete stát členy, jednak poskytuje ustájení koní, jejich výcvik, přípravu parkůrových koní, trénink jezdců na vlastních i jejich koních.

pátek 26. duben

Dnes má svátek Oto

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete