Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Apartmán Perfekt - Slavonice

Slavonice

Apartmán nedaleko středu města pro šest osob. Apartmán je samostatná přízemní budova s vlastním vchodem z ulice. V budově jsou dva pokoje, společenská místnost, koupelna a WC. Jeden pokoj je dvoulůžkový, druhý čtyřlůžkový. Společenská místnost je vybavena kuchyňskou linkou, plynovým sporákem, mikrovlnkou a ledničkou, je zde i jídelní kout. Pro odpočinek je ve společenské místnosti sedací souprava…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Apartmán nedaleko středu města pro šest osob. Apartmán je samostatná přízemní budova s vlastním vchodem z ulice. V budově jsou dva pokoje, společenská místnost, koupelna a WC. Jeden pokoj je dvoulůžkový, druhý čtyřlůžkový. Společenská místnost je vybavena kuchyňskou linkou, plynovým sporákem, mikrovlnkou a ledničkou, je zde i jídelní kout. Pro odpočinek je ve společenské místnosti sedací souprava, jejíž pohovka může v případě předchozí dohody sloužit jako další ubytovací místo. Maximální ubytovací kapacita v případě obsazení celého apartmánu jednou skupinou je 7 dospělých osob, přičemž dvě děti do šesti let věku se počítají z hlediska ubytovací kapacity jako jedna osoba.

Možnosti stravování

V restauracích na náměstí vzdáleném 7 minut chůze.

Popis okolí

Krásná příroda, město je památkovou rezervací.

Tipy na výlet po okolí

Cyklotrasy, turistické stezky, v zimě lyžařské stezky. Rakousko Raabs an der Thaya soutok Moravské a Rakouské Dyje, zámek. Telč - UNESCO. Dačice - kostka cukru, zámek. Landštejn - opravená zřícenina hradu.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Jindřichově Hradci | d…

18.04.2024 - 18.04.2024
Masarykovo nám. 107/I…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete