Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chalupa-Kameničky - Kameničky

Kameničky

Roubená chalupa pro ubytovní 12-18 osob. Chalupu jsme v letech 2007-12 kompletně zrekonstruovali a připravili k ubytování 12-18 osob ve třech pokojích. Naší snahou bylo hlavně připravit ubytování pro rodiny s dětmi. K dispozici Vám bude prostorná světnice s kachlovými kamny, kuchyňskou linkou včetně myčky na nádobí, jídelním stolem pro 10 osob a dětským koutkem jehož součástí je i domeček pro dět…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Roubená chalupa pro ubytovní 12-18 osob. Chalupu jsme v letech 2007-12 kompletně zrekonstruovali a připravili k ubytování 12-18 osob ve třech pokojích. Naší snahou bylo hlavně připravit ubytování pro rodiny s dětmi. K dispozici Vám bude prostorná světnice s kachlovými kamny, kuchyňskou linkou včetně myčky na nádobí, jídelním stolem pro 10 osob a dětským koutkem jehož součástí je i domeček pro děti pod pecí. Dále velká společenská místnost v bývalém kamenném chlévě a prostorná veranda s posezením. Chalupa je vybavena dvěma koupelnami a dvěma toaletami. V přístavbě je k dispozici finská sauna pro 4-5 osob. Před chalupa je dětské hřiště a místo pro míčové hry.

Možnosti stravování

K dispozici Vám bude prostorná světnice s kachlovými kamny, kuchyňskou linkou včetně myčky na nádobí, jídelním stolem pro 10 osob a dětským koutkem. Restaurace a obchod se nachází v obci 1 km.

Popis okolí

Chalupa se nachází na okraji obce Kameničky u Hlinska s výhledem na rybník a les. Obec leží v malebném kraji Českomoravské vrchoviny na hranici Železných hor a Ždárských vrchů. Krásná příroda se stala inspirací řadě malířů, jenž v obci tvořili. Blízko chalupy se nachází rybník vhodný ke koupání a další rybník vhodný k rybolovu.

Tipy na výlet po okolí

V okolí Kameniček je velmi pěkná krajina, vyzývající jak k pěším, tak i k cyklo výletům. Možnosti v nedalekém okolí: Devět skal, do Milov a Blatin, Skanzen Veselý Kopec, Skanzen Hlinecký Betlém, Toulovcovy Maštale, k prameni Chrudimky a další. V blízkosti je hned několik sjezdovek a při dostatku sněhu je udržováno několik běžeckých tratí.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Bike sraz na Vysočině 21. ročník 20…

14.06.2024 - 16.06.2024
Vysočina

Turbošnek team uvádí, již 21. ročník tradiční bajkové akce na Vysočině. Máš kolo, tak nemůžeš chybět.

Železnohorský traktor 2024 - Seč

17.08.2024 - 17.08.2024
Areál za kulturním domem

10. ročník traktoriády s programem pro celou rodinu. Událost se koná pod záštitou radního Pardubického kraje Miroslava…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete