Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Danubius hotel Villa Butterfly - Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Hotel se nachází na místě dřívější historické budovy z konce 19. století v centru města a téměř v srdci městského parku.Ačkoliv se jedná o architektonicky moderní stavbu ve stylu Art-Noveu z roku 1995, dokáže svým vzletným a osvěžujícím stylem oslovit velké spektrum nejen lázeňských hostů, ale především také rodiny s dětmi. Jako jediný se také může pyšnit originální výzdobou od českého světoznámé…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Hlavní 655, Mariánské Lázně
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Cheb
Obec
Mariánské Lázně

Fotogalerie k článku

Hotel se nachází na místě dřívější historické budovy z konce 19. století v centru města a téměř v srdci městského parku.Ačkoliv se jedná o architektonicky moderní stavbu ve stylu Art-Noveu z roku 1995, dokáže svým vzletným a osvěžujícím stylem oslovit velké spektrum nejen lázeňských hostů, ale především také rodiny s dětmi. Jako jediný se také může pyšnit originální výzdobou od českého světoznámého sochaře Olbrama Zoubka.Hotel Butterfly svým hostům nabízí komfort mezinárodního hotelu.

Možnosti stravování

Restaurace La Fontaine nabízí speciality české i mezinárodní kuchyně, výběr á la carte, možnost dietní stravy. Snídaně jsou formou bufetu, obědy a večeře jsou servírované.Lobby bar nabízí široký výběr dezertů z hotelové cukrárny, teplé i studené nápoje.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Rádio Ivo: Život nedoceníš 2024 - C…

05.04.2024 - 05.04.2024
Františkánské nám 30/1,…

Galerie 4 zve do Klubu G4 na improvizovanou rozhlasovou hru Rádio Ivo: Život nedoceníš.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete