Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

GREEN INN Hotel - Ostravice

Ostravice

Hotel, umístěn v srdci Golf & Ski Resortu, poskytuje fascinující výhledy na beskydské údolí. Komplex šesti budov je situován na hranici golfového hřiště. Roubeným vzhledem navazuje na zázemí golfového klubu s restaurací. 27 prostorných pokojů vybavených přírodními materiály navodí pocit domácího prostředí, kde každý pečlivě připravený detail řekne "právě jste přijeli". Hotelové poko…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Hotel, umístěn v srdci Golf & Ski Resortu, poskytuje fascinující výhledy na beskydské údolí. Komplex šesti budov je situován na hranici golfového hřiště. Roubeným vzhledem navazuje na zázemí golfového klubu s restaurací. 27 prostorných pokojů vybavených přírodními materiály navodí pocit domácího prostředí, kde každý pečlivě připravený detail řekne "právě jste přijeli". Hotelové pokoje nabídnou ve třech kategoriích komfortní způsob trávení dovolené i pořádání firemních pobytových akcí.

Pokoje jsou uspořádány ve dvou nadzemních podlažích a členěny do těchto ubytovacích kategorií: 5x dvoulůžkový pokoj "Economy", 10x dvoulůžkový pokoj "Standard", 12x dvoulůžkový pokoj "Comfort +". Vybavení - wifi, klimatizace, bar, TV, SAT, přistýlky, velkorysé terasy s fascinujícími výhledy. Každý pokoj má své vlastní parkovací místo a Vaše golfové bagy či kola si můžete odložit v hotelových caddy room, jimiž jsou vybaveny každý z šesti hotelových objektů.

Možnosti stravování

Hosté hotelu mají v ceně ubytování započítanou snídani formou švédských stolů v Panorama restaurant. Obědy a večeře je možno objednávat formou A la carte. Otevřená kuchyně nabízí vždy nápadité menu z BIO surovin, původem ze zdejší oblasti. Připravte se na tumblování mas, krajové speciality a vlastní uzeniny bez fosfátů, dusičnanů a barviv, uzené domácí sýry, sladkovodní ryby s místních ekofarem a mořské ryby, nepečené dorty ze syrovátky, smetanových sýrů a jogurtů s čerstvým ovocem.

Popis okolí

Golf & Ski Resort Ostravice se nachází v Moravskoslezském kraji v obci Ostravice, mezi dvěma nejvyššími horami Beskyd, Lysou horou a Smrkem.

Tipy na výlet po okolí

Areál v letním období nabízí aktivní trávení odpočinku především v podobě hry a tréninku golfu, dále pak výjimečné možnosti pěší turistiky a cyklotrasy po beskydských pohořích, nordic walking, wellness služby. Nedaleko resortu je lanové centrum, možnost vyjížďky na koních a návštěvy nedalekých turistických středisek Valašské muzeum v přírodě, Pustevny, Lysá hora, Hukvaldy, Štramberk, atd. V zimním období je návštěvníkům k dispozici areál běžeckého lyžování nacházející se přímo v resortu s 3,75 km upravovaných běžeckých tras, dále je zde možnost navštěvovat blízká lyžařská střediska lyžařský areál v Ostravici, Solárka ve Frýdlantě nad Ostravicí, Bílá Ski Centrum, Pustevny a další, wellness služby a pěší turistika. Přímo v Ostravici je možnost půjčení lyžařského vybavení.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den Země 2024 - Frýdek-Místek

26.04.2024 - 26.04.2024
Frýdek-Místek

Akce k oslavě Dne Země

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete