Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hospoda U nás - Třebívlice

Třebívlice

Hospoda U nás Dřemčice Nově zrekonstruovaný rodinný hostinec ve venkovském stylu s ubytováním v kraji Českého granátu. Obec Dřemčice leží na jihozápadních svazích Českého středohoří mezi obcemi Třebívlice a Podsedice v okrese Litoměřice, v blízkosti frekventovaného tahu 1/13 Lovosice-Most u dálnice D8. Přímo v objektu je malá restaurace s krbem k večernímu posezení s vynikající kuchyní, kde Vám k…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Dřemčice 21, Třebívlice
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Litoměřice
Obec
Třebívlice

Fotogalerie k článku

Hospoda U nás Dřemčice Nově zrekonstruovaný rodinný hostinec ve venkovském stylu s ubytováním v kraji Českého granátu. Obec Dřemčice leží na jihozápadních svazích Českého středohoří mezi obcemi Třebívlice a Podsedice v okrese Litoměřice, v blízkosti frekventovaného tahu 1/13 Lovosice-Most u dálnice D8. Přímo v objektu je malá restaurace s krbem k večernímu posezení s vynikající kuchyní, kde Vám klidně uvaříme to, na co máte právě chuť nebo upečeme pravý domácí štrůdl. K dispozici je také sál s kapacitou až 60 osob pro pořádání společenských akcí jako jsou Myslivecké bály, svatby, narozeninové oslavy, podnikové večírky a zábavy. Ubytování nabízíme v moderních dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích s možností další přistýlky.

Možnosti stravování

Snídaně formou bohatého bufetu. Večeře z jídelního lístku, po dohodě je možná i celodení strava. Nabízíme cateringové služby.

Popis okolí

České středohoří-zahrada vůní a chutí... prazvláštní pohoří sopečného původu s řadou bizarních útvarů, vulkanických kuželů a lávových příkrovů ze znělců a čedičů. Snoubí se zde krásy přírody a historických kulturních památek se skvělými víny, je to oblast radosti a umění žít, kterou si můžete projít po značených turistických stezkách nebo projet na kole, koňském hřbetě či ji shlédnout s ptačí perspektivy při paraglidingu. Užít si zde můžete také lov v okolních mysliveckých honitbách nebo zdejší oboře. Zajistíme poplatkový lov zvěře srnec,muflon,divoké prase. V blízkosti Dřemčic jsou naleziště Českého granátu-pyropu, který je již po staletí považován za mineralogický symbol Čech.

Tipy na výlet po okolí

Muzeum Ulriky von Levetzow Třebívlice, Muzeum Českého granátu Třebenice. Zdejší hrady: Hazmburg, Skalka, Košťálov, Oltářík, Ostrý, Vršetín. Vrchy: Milešovka, Lipská hora, Lovoš, Blešno, Hradišťanská louka..

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Litoměřické varhanní léto 2024 - Li…

31.07.2024 - 31.07.2024
Katedrála sv. Štěpána -…

Koncert Litoměřického varhanního léta

Valdštejnské slavnosti 2024 - Lovos…

24.08.2024 - 24.08.2024
Václavské náměstí

Historické slavnosti města Lovosice

Zahrada Čech

13.09.2024 - 18.09.2024
Litoměřice

Oblíbený podzimní veletrh Zahrada Čech vstupuje letos do svého 48. ročníku.

Litoměřické varhanní léto/podzim 20…

18.09.2024 - 18.09.2024
Katedrála sv. Štěpána -…

Koncert Litoměřického varhanního léta

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete