Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Club - Třemošnice

Třemošnice

Hotel Club se nachází na okraji města Třemošnice, které leží na úpatí Českomoravské vrchoviny, mezi městy Čáslav a Chrudim. Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky mají vlastní sociální zařízení (WC + sprchový kout), šestilůžkové pokoje mají sociální zařízení společné. Snídani je možno zajistit po dohodě, stejně tak celodenní stravování v restauraci o kapacitě 50 míst. K dispozici je také salonek…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Internátní č.p. 422, Třemošnice
Oblast
Severovýchod
Kraj
Pardubický kraj
Okres
Chrudim
Obec
Třemošnice

Fotogalerie k článku

Hotel Club se nachází na okraji města Třemošnice, které leží na úpatí Českomoravské vrchoviny, mezi městy Čáslav a Chrudim. Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky mají vlastní sociální zařízení (WC + sprchový kout), šestilůžkové pokoje mají sociální zařízení společné. Snídani je možno zajistit po dohodě, stejně tak celodenní stravování v restauraci o kapacitě 50 míst. K dispozici je také salonek s kapacitou 25 míst. V areálu se nachází 2 sportovní haly vhodné pro volejbal, basketbal, házenou, tenis, atletická dráha, posilovna, přírodní bázen, hřiště pro plážový volejbal, travnaté fotbalové hřiště.

Možnosti stravování

Celodenní stravování v restauraci.

Popis okolí

Vzhledem k tomu, že se hotel nachází přímo ve sportovním areálu, nabízí mnoho služeb. Zařízení je vhodné jak pro individuální tak rodinnou a hromadnou rekreaci. Zvláště velmi dobře se u nás budou cítit klienti, kteří vyznávají sport, turistiku, nebo zájemci o kulturní památky.

Tipy na výlet po okolí

Město Třemošnice se nachází na úpatí Železných hor v chráněné krajinné oblasti. Prochází zde vlastivědná stezka "Krajem Železných hor", která vznikla v roce 1986, měří 22 km a vede ze Seče do Ronova nad Doubravou. Přímo v Seči je přehradní nádrž, navštívit dále můžete zříceniny hradu Oheb a Vildštejn a Lichnice. Nedaleko se nachází impozantní raně gotický zámek Žleby. Různé turistické cíle je také možno absolvovat na kole, v oblasti je vytvořeno několik cyklostezek.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Bike sraz na Vysočině 21. ročník 20…

14.06.2024 - 16.06.2024
Vysočina

Turbošnek team uvádí, již 21. ročník tradiční bajkové akce na Vysočině. Máš kolo, tak nemůžeš chybět.

Železnohorský traktor 2024 - Seč

17.08.2024 - 17.08.2024
Areál za kulturním domem

10. ročník traktoriády s programem pro celou rodinu. Událost se koná pod záštitou radního Pardubického kraje Miroslava…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete