Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Freud - Ostravice

Ostravice

Přímo v srdci rekreační oblasti Beskyd se prostírá podhorská obec Ostravice, která se pyšní hotelem FREUD. Celoroční ubytování v pokojích které jsou standardně vybaveny. Soc. zařízení se nachází přímo na patře (WC, sprchové kouty, umyvadla). K dispozici je společenská místnost s TV. Možnost ubytování v nadstandardním apartmánu umístěném v samostatném křídle hotelu pro dvě osoby s možností přistýl…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
č.p. 190, Ostravice
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Frýdek-Místek
Obec
Ostravice

Fotogalerie k článku

Přímo v srdci rekreační oblasti Beskyd se prostírá podhorská obec Ostravice, která se pyšní hotelem FREUD. Celoroční ubytování v pokojích které jsou standardně vybaveny. Soc. zařízení se nachází přímo na patře (WC, sprchové kouty, umyvadla). K dispozici je společenská místnost s TV. Možnost ubytování v nadstandardním apartmánu umístěném v samostatném křídle hotelu pro dvě osoby s možností přistýlky s vlastním soc. zařízením (vana, umyvadlo, WC), obývákem, předsíní, plně vybavenou kuchyňkou, minibarem, TV/SAT, telefonem s možností připojení na internet.

Možnosti stravování

Restaurace má 65 míst variabilní, celodenní a celoroční stravování (minutky, speciality – kotlíkový guláš, moravská kyselice v chlebovém obalu.., hotové jídla, točené pivo, veškeré druhy bufetového zboží). Součástí restaurace je nekuřácký ozvučněný salónek pro 50 osob. Možnost pořádání společenských akcí.

Popis okolí

Restaurace: 65 míst variabilní, celodenní a celoroční stravování (minutky, speciality – kotlíkový guláš, moravská kyselice v chlebovém obalu.., hotové jídla, točené pivo, veškeré druhy bufetového zboží). Součástí restaurace je nekuřácký ozvučněný salónek pro 50 osob. Možnost pořádání společenských akcí.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Ladná Čeladná 2024 - Čeladná

02.08.2024 - 03.08.2024
Čeladná

Již podeváté se v podhůří Beskyd odehraje festival Ladná Čeladná a jako tradičně nabídne rozmanitý program pro mladší i…

Pivopění 2024 - Frýdek-Místek

02.08.2024 - 03.08.2024
Frýdek-Místek

První srpnový pátek & sobota 2024 bude opět ve znamení skvělé hudby, piva a jídla! Areál historické textilky Slezan na…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete