Statistika našeho portálu

  • 102 233 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Gong - Štramberk

Štramberk

Hotel Gong je vystavěn v malebném městečku Štramberk, ležícím v podhůří moravského pohoří Beskydy. Nabízíme ubytování ve 21 dvoulůžkových pokojích (z toho 7 bezbariérových) vybavených koupelnou či sprchou, s možností přistýlek a 3 suite (skládá se s ložnice propojené obývacím pokojem) s komfortním vybavením Všechny pokoje jsou vybaveny barevnou televizí (včetně satelitního příjmu), radiem, telefo…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Záuličí 410, Štramberk
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Nový Jičín
Obec
Štramberk

Fotogalerie k článku

Hotel Gong je vystavěn v malebném městečku Štramberk, ležícím v podhůří moravského pohoří Beskydy. Nabízíme ubytování ve 21 dvoulůžkových pokojích (z toho 7 bezbariérových) vybavených koupelnou či sprchou, s možností přistýlek a 3 suite (skládá se s ložnice propojené obývacím pokojem) s komfortním vybavením Všechny pokoje jsou vybaveny barevnou televizí (včetně satelitního příjmu), radiem, telefonem, minibarem, trezorem a bezplatným přístupem k internetu (WiFi). Hotel gong nabízí k využití i relaxační centrum a další řadu služeb, které zpříjemní chvíle strávené pod naší střechou. Posilovna, bazén, masáže a sauna tvoří ucelený komplex pro regeneraci sil po náročném celodenním programu.

Možnosti stravování

Zveme Vás do příjemného prostředí naši hotelové restaurace a stylové valašské jizby. Připravili jsme široký výběr gurmánských specialit a nápojů pro Vaše potěšení. Majitel je odborník na gastronomii, ochotně připraví a sestaví menu, dle přání hostů, dle nejnovějších gastronomických trendů k různým rodinným a pracovním příležitostem. Připravujeme valašská a jídla domácí kuchyně na vlastní přání hostů. Zaměřujeme se na moderní trendy v gastronomii.

Popis okolí

Město samotné, které je vyhlášeno městkou památkovou rezervací, je proslulé motivy svých rázovitých dřevěných chalup, kterým vévodí známá Štramberská Trúba. Neméně známé je i štramberské náměstíčko, muzeum či jeskyně Šipka, naleziště pozůstatků neandertálského člověka.

Tipy na výlet po okolí

Pro své hosty skýtá umístění hotelu Gong i nevyčerpatelné možnosti kulturního i sportovního vyžiti. Mimo jiné doporučujeme návštěvu automobilového muzea v Kopřivnici, města Příboru - rodiště S. Freuda, Hukvald s hradem a památníkem L. Janáčka, rožnovského skanzenu i beskydských letovisek Pustevny a Radhošť. K dalším atrakcím patří sezónní odstřel zvěře, vyhlídkové lety, koupání v přírodě, surfování, půjčovna horských kol, lyžování i celoroční turistika.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Pří…

27.04.2024 - 27.04.2024
Příbor

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Příbora.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Pří…

25.05.2024 - 25.05.2024
Příbor

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Příbora.

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Stu…

29.05.2024 - 29.05.2024
Náměstí republiky

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Studénky

Farmářský a řemeslný trh 2024 – Stu…

26.06.2024 - 26.06.2024
Náměstí republiky

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy do Studénky

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete