Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Nobys - Nová Bystřice

Nová Bystřice

Hotel Nobys Vám nabízí komfortní ubytování se zajímavým dispozičním řešením pokojů s kapacitou 44 lůžek s možností 6 přistýlek. Standardní pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, wc, značkovou kosmetikou, televizorem se satelitním příjmem, telefonem a Bezdrátovým přípojením k internernetu které je poskytováno našim hostům bezplatně. Pro případné malé návštěvníky zajistíme dětskou post…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Švermova 274, Nová Bystřice
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Nová Bystřice

Fotogalerie k článku

Hotel Nobys Vám nabízí komfortní ubytování se zajímavým dispozičním řešením pokojů s kapacitou 44 lůžek s možností 6 přistýlek. Standardní pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, wc, značkovou kosmetikou, televizorem se satelitním příjmem, telefonem a Bezdrátovým přípojením k internernetu které je poskytováno našim hostům bezplatně. Pro případné malé návštěvníky zajistíme dětskou postýlku. K dispozici otevřené a uzavřené parkoviště. Pobyt s domácími mazlíčky povolen za poplatek.Celkové designové provedení a vybavení hotelových pokojů bylo navrženo v novorenesančním stylu uznávaným architektem Davidem Vávrou.

Možnosti stravování

Součástí hotelového komplexu je nadstandardně zařízená restaurace jak pro hotelové hosty tak širokou veřejnost. Naše kuchyně disponuje profesionály v oblasti gastronomie, kteří jsou schopni vyjít vstříc i těm nějanáročnějším klientům. Stravovací prostory se nacházejí v přízemí hotelu. Restaurace a jídelna jsou otevřeny denně od 11.00 do 23.00 a v době snídaní 7.00 až 9.00 pro ubytované hosty. Kapacita jídelny a restaurace je 94 míst. Hotová jídla, minutky, speciality, velký výběr nápojů. Bar.

Popis okolí

Zdejší kraj má nezaměnitelný půvab. Kromě překrásné neporušené přírody zde nalezneme nesmazatelné stopy generací našich předků. V blízkém okolí se nachází množství přírodních, historických i technických památek a zajímavostí.

Tipy na výlet po okolí

Za návštěvu stojí zřícenina hradu Landštejn, překrásné městečko Slavonice - městská památková rezervace s kostelem a labyrintem podzemních chodeb. Nezapomenutelný, zejména pro děti, je výlet vláčkem s parní lokomotivou z roku 1907 po úzkorozchodné trati do Jindřichova Hradce. Nesmíme zapomenout ani na lázeňské město Třeboň a město Telč, zapsané do seznamu světových kulturních památek UNESCO. Náš hotel lze využít také jako základnu pro výlety do Rakouska.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Jindřichově Hradci | d…

18.04.2024 - 18.04.2024
Masarykovo nám. 107/I…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete