Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel PRAHA - Špindlerův Mlýn

Špindlerův Mlýn

Hotel Praha je svojí polohou jedním z nejvyhledávanějších hotelů v horském středisku Špindlerův Mlýn. Je umístěn přímo v centru města a Vaše cesta do lyžařských areálů, do kavárny na odpolední kávu nebo jen na příjemný nákup netrvá nikdy déle než pár minut. Nemůžeme opominout nádherný výhled na centrum města s horským panorama v pozadí.Hotel nabízí ubytování v útulných, komfortně vybavených dvoul…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Okružní 118, Špindlerův Mlýn
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Špindlerův Mlýn

Fotogalerie k článku

Hotel Praha je svojí polohou jedním z nejvyhledávanějších hotelů v horském středisku Špindlerův Mlýn. Je umístěn přímo v centru města a Vaše cesta do lyžařských areálů, do kavárny na odpolední kávu nebo jen na příjemný nákup netrvá nikdy déle než pár minut. Nemůžeme opominout nádherný výhled na centrum města s horským panorama v pozadí.Hotel nabízí ubytování v útulných, komfortně vybavených dvoulůžkových a třílůžkových pokojích a 3 apartmá. Celkový počet lůžek je 65. Hotelové pokoje i apartmá jsou vybaveny nábytkem v rustikálním stylu, TV se Sat, telefonem, rádiem s CD přehrávačem, hotelovým trezorem, a částečně i minibary. Dále je hostům k dispozici výtah, vstupní hala s recepcí, kde můžete posedět v pohodlných kožených křeslech u velkoplošné TV, útulná hotelová restaurace s vyhlídkovou terasou, nové luxusní spa and relax centrum či oblíbený music bar Silver Rock V prostorech hotelové recepce, restaurace a silver rock baru je připojení WiFi. SPA & RELAX CENTRUMVyužijte možnosti uvolnění a relaxace po náročném sportovním či pracovním dni, odpočinku od každodenních starostí a stresů.Součástí spa & relax centra je relaxační bazén s masážními lavicemi, protiproudem, chrliči, vodní clonou a perličkovou jeskyní. Bazén je vhodný i pro děti. Dále je možné využít masážní vířivku, klasickou finskou saunu /75-100°C/ či jemnou bylinkovou saunu / 38- 40°C/, kde voní seno a heřmánek. Zcela ojedinělé je LACONIUM /nízkoteplotní sauna- 48-50°C/, s esencemi euklalyptu či mandarinky, které je vhodné i pro osoby s vysokým krevním tlakem a kardiovaskulárními onemocněními jako alternativa klasické sauny.Nejen pro ženy je připravena nabídka koupelí a kosmetického ošetření prováděného přírodními produkty francouzské firmy THALGO, která již 40 let nabízí své produkty v nejluxusnějších SPA v 90 zemích světa. Velký důraz je přitom kladen na maximální využití přírodních zdrojů.

Možnosti stravování

Vyberte si z nabídky toho nejlepšího z naší kuchyně a vychutnejte si přátelskou atmosféru vytvořenou příjemnou obsluhou, a posezením v útulných boxech. Pohledem jistě spočinete na strarodávných amerických kamnech, které tvoří dominantu celé restaurace a jsou dodnes v provozu při různých slavnostních příležitostech a setkáních pořádaných v hotelu Praha.Váš zážitek z dobrého jídla může být umocněn skleničkou kvalitního vína z naší nabídky.Kapacita restaurace je 70 míst.V letních měsících využijte možnosti posezení na venkovní terase s překrásným výhledem na centrum města a panorama hor. Ať už zatoužíte po snídani na čerstvém vzduchu, odpoledním odpočinku a opalování na lehátkách, či pozorování západu slunce na horách při skleničce dobrého vína, jste zde po celý den vítáni.

Popis okolí

V zimě Špindlerův Mlýn nabízí 25km sjezdových tratí, 75km běžeckých tratí, 5 lahových drah, 10 vleků, večerní lyžování, umělé zasněžování, strojovou úpravu tratí, snowboard park/U rampu, lyžařské školy, 4 km dlouhou sáňkařskou dráhu, snowtubbing, projížďky na saních tažených koňmi. Zajištění veškerého lyžařského vybavení a kvalifikovaného trenéra také nechte na nás.Dále Vám můžeme objednat horského průvodce jak do okolí města, tak i pro celý východočeský kraj. S ním můžete navštívit například ZOO Safari Dvůr Králové, zámek Kuks a Braunův betlém, Adršbach, sklárnu v Harrachově, Krkonošské museum ve Vrchlabí, Černou horu v Jánských Lázních a hlavně naši nejvyšší horu Sněžku.Indoor: tenis v hale, squash, paragliding, střelnice, bowling, kuželky, solárium, golfový trenažér, bobová dráha, fitness, aquacentrum s togogány a vířivkami, plavecké bazény.Outdoor: minigolf, střelnice, tenis, horská kola, kolečkové brusle, vyjížďky na koních, přemostění přes přehradu, slaňování, lanový park, obří houpačka, terénní koloběžky, jízda na čtyřkolkách, devítijamkové golfové hřiště v Mladých Bukách, osmnáctijamkové golfové hřiště Liberec Ypsilon, bungeerunning, lukostřelba, paintball, adrenalinové sporty.

Tipy na výlet po okolí

V NAŠÍ NABÍDCE NALEZNETE:- POBYTY pro rodiny s dětmi včetně hlídání dětí profesionální agenturou- WELLNESS POBYTY pro jednotlivce i firmy - POSKYTUJEME PROSTORY pro firemní jednání, výjezdní zasedání i firemní párty, pro soukromé oslavy i rodinné akce.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Velikonoční veselí 2024 - Špindlerů…

30.03.2024 - 30.03.2024
náměstí

Velikonoční svátky ve Špindlerově Mlýně, zábavné sobotní odpoledne.

Hypnotizér ve Dvoře Králové | květe…

29.05.2024 - 29.05.2024
náměstí Václava Hanky…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Den v růžovém Trutnov 2024

07.06.2024 - 07.06.2024
HOSTINEC DVORAČKA –…

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Ochutnejte speciality na grilu.

Trautenberkova 13 2024 - Malá Úpa

09.06.2024 - 09.06.2024
Malá Úpa

Z dětství asi nemáte k Trautenberkovi vybudovaný právě vřelý vztah, my vám ale ukážeme, že spojení s touto legendou…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete