Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Šumava - Kašperské Hory

Kašperské Hory

Hotel Šumava Vám nabízí pohodlné ubytování na Šumavě a využití širokého spektra služeb, které uspokojí i náročnější hosty. Hotel Šumava je ideálním místem pro ty, kteří vyhledávají vhodné místo k relaxaci i k aktivnímu odpočinku. Hotel Šumava je zároveň i vhodný pro rodiny s dětmi, tuzemské rekreace a firemní kongresy. Hotel Šumava - komfortn…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Amálino údolí 375, Kašperské Hory
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Kašperské Hory

Fotogalerie k článku

Hotel Šumava Vám nabízí pohodlné ubytování na Šumavě a využití širokého spektra služeb, které uspokojí i náročnější hosty. Hotel Šumava je ideálním místem pro ty, kteří vyhledávají vhodné místo k relaxaci i k aktivnímu odpočinku. Hotel Šumava je zároveň i vhodný pro rodiny s dětmi, tuzemské rekreace a firemní kongresy. Hotel Šumava - komfortní tříhvězdičkový hotel, jehož vnitřní prostory byly v roce 2007 kompletně zrekonstruovány, poskytuje ubytování na Šumavě o celkové kapacitě 137 lůžek.

Možnosti stravování

Hoteloví hosté mohou využít služeb hotelové jídelny, kde se podávají snídaně formou bufetu s teplou i studenou nabídkou, dále také polopenze a plné penze servírovanou formou, s výběrem ze 4 variant. Dále je, nejen hotelovým hostům, k dispozici hotelová restaurace s letní terasou. Kuchyně hotelu Šumava se specializuje zejména na klasickou šumavskou kuchyni, která je v okolí vyhlášená. Restaurace funguje každý den.

Popis okolí

Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5 km od centra Kašperských Hor. Hotel Šumava otevírá brány turistických a cyklo stezek do celé Šumavy.

Tipy na výlet po okolí

- výlet za bizony 3 km od hotelu - Hrad Kašperk 6 km od hotelu - Naučné stezky kolem Kašperských Hor: Cestou Zlatokopů, Šumavskými vesnicemi, Vlastivědný okruh, Přes Nebe a Peklo na Žďánov, Stezka Strážců hranice,... - Rozhledna Javorník - Rozhledna Poledník - Šumavské slatě - Prameny Vltavy - řeka Vydra

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete